Ramazan'da YKS'ye nasıl çalışılır?

Winner

Üstün
Ramazan geldi. Bu dönem için ayrı bir çalışma stratejisi gütmeye gerek var mı? Siz nasıl çalışmıştınız? İftar - sahur döngüsü için soruyorum.
@SF26
@Testo Unit

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de tutmamayı düşünüyorum. Fakat şimdi kütüphanede acıkıyorum bir şeyler yemeye de çekiniyorum.
Kütüphane zaten artık daha çok ders çalışma yerine döndü. Herkes ders çalışıyor ve çoğu kişi de oruç tutmuyor. Bu yüzden bir sıkıntı olacağını sanmam. Ama yine de “rahatsız olurum” diyorsan, sabah seni tok tutacak bir şeyler yiyip öyle git.

Öğle arasında da bir bisküvi alırsın, onu da dışarıda bir köşede atıştırırsın.

Ramazan geldi. Bu dönem için ayrı bir çalışma stratejisi gütmeye gerek var mı? Siz nasıl çalışmıştınız? İftar - sahur döngüsü için soruyorum.
@SF26
@Testo Unit
Bu ülkede ve dünyada o kadar büyük günahlar işleniyor ki... Sen geleceğini düşün. Gerçekten azimle çalışıyorsan nasıl daha rahat olacaksan onu yap.

Ben gece çalışacağım zaten okulum falan yok sabahları uyuyacağım.

Ben açıkçası sıkıla bayıla tutmuştum YKS döneminde. Tabii herkesin kendi tercihidir. Fakat orucun öyle geleceği karar falan riske sokacağını zannetmiyorum ben şahsen.

Oruç pek engel olmaz diye düşünüyorum. Ben gün içinde pek bir şey yemiyorum belki ondandır. YKS tayfayı bilmem ama ben KPSS Lisans’a hazırlanan biri olarak sahurdan sonra başlayıp iftara kadar çalışmayı düşünüyorum. Teravihe gideceğim günler olur. Teravih sonrası da birkaç saat atar en geç 12’de kafayı koyar yatarım, şimdi 2 gibi falan uyuyorum ama yapabileceğim en mantıklı program bu oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…