eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 2 Şubat 2026 #1 İki RAM'de de ve slotlarda da sıkıntı yok. İkisini de teker teker farklı slotlarda denedim ve sorunsuz çalıştı ama iki RAM'i takınca görüntü vermiyor nedense. RAM'ler tamamen aynı.
İki RAM'de de ve slotlarda da sıkıntı yok. İkisini de teker teker farklı slotlarda denedim ve sorunsuz çalıştı ama iki RAM'i takınca görüntü vermiyor nedense. RAM'ler tamamen aynı.
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 2 Şubat 2026 #2 CMOS sıfırlama yapmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.449 Yer Haddonfield, Illinois 2 Şubat 2026 #3 BIOS'u varsayılana çekip dener misin? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 2 Şubat 2026 #4 MHz farkından olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 2 Şubat 2026 #5 Trojan Uzmanı dedi: CMOS sıfırlama yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp takmaktan bahsediyorsanız onu en az 10 kere falan denedim hocam. Trojan Uzmanı dedi: MHz farkından olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır RAM'lerin ikisi de aynı tamamen. Artı 0 Eksi
Trojan Uzmanı dedi: CMOS sıfırlama yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp takmaktan bahsediyorsanız onu en az 10 kere falan denedim hocam. Trojan Uzmanı dedi: MHz farkından olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır RAM'lerin ikisi de aynı tamamen.
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 2 Şubat 2026 #6 eternatus dedi: BIOS pilini çıkarıp takmaktan bahsediyorsanız onu en az 10 kere falan denedim hocam. Hayır RAM'lerin ikisi de aynı tamamen. Genişletmek için tıkla... Hayır alakası yok buna bakabilirsiniz Artı 0 Eksi
eternatus dedi: BIOS pilini çıkarıp takmaktan bahsediyorsanız onu en az 10 kere falan denedim hocam. Hayır RAM'lerin ikisi de aynı tamamen. Genişletmek için tıkla... Hayır alakası yok buna bakabilirsiniz
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.449 Yer Haddonfield, Illinois 2 Şubat 2026 #7 eternatus dedi: BIOS pilini çıkarıp takmaktan bahsediyorsanız onu en az 10 kere falan denedim hocam. Hayır RAM'lerin ikisi de aynı tamamen. Genişletmek için tıkla... Hocam PC açınca BIOS'a giriyorsun ya orada reset bilmem ne yazar onu diyorum. Default falan. Artı 0 Eksi
eternatus dedi: BIOS pilini çıkarıp takmaktan bahsediyorsanız onu en az 10 kere falan denedim hocam. Hayır RAM'lerin ikisi de aynı tamamen. Genişletmek için tıkla... Hocam PC açınca BIOS'a giriyorsun ya orada reset bilmem ne yazar onu diyorum. Default falan.
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 2 Şubat 2026 #8 Kendi anakartınızın datasheetine bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 2 Şubat 2026 #9 Michael MYERS dedi: Hocam PC açınca BIOS'a giriyorsun ya orada reset bilmem ne yazar onu diyorum. Default falan. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarına resetlenmiş olmuyor mu zaten yanlış mı biliyorum? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Hocam PC açınca BIOS'a giriyorsun ya orada reset bilmem ne yazar onu diyorum. Default falan. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarına resetlenmiş olmuyor mu zaten yanlış mı biliyorum?
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 2 Şubat 2026 #10 X.M.P. açık ise kapatıp dene. Bazen de soğutucu bloku baskısından olabiliyor. RAM slotu tozlu olabilir. İşlemci pinine macun bulaşmış olabilir. Artı 0 Eksi
X.M.P. açık ise kapatıp dene. Bazen de soğutucu bloku baskısından olabiliyor. RAM slotu tozlu olabilir. İşlemci pinine macun bulaşmış olabilir.