Y yweld 1 Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.102 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 9 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, kasanın içerisindeki bir lekeyi silerken elim hafif RAM'e değdi ve sistem reset attı. Bilinçli olarak oynattığımda bazen reset atıyor, bazen atmıyor. RAM'leri yeni aldım ve Memtest86 sonuçları temiz. Fikri olan var mı?
Arkadaşlar merhaba, kasanın içerisindeki bir lekeyi silerken elim hafif RAM'e değdi ve sistem reset attı. Bilinçli olarak oynattığımda bazen reset atıyor, bazen atmıyor. RAM'leri yeni aldım ve Memtest86 sonuçları temiz. Fikri olan var mı?
deadfellow 8 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.863 Çözümler 32 Beğeniler 2.344 9 Ocak 2025 #2 "Bilinçli olarak oynattığımda bazen reset atıyor, bazen atmıyor. Cevap bu zaten?
KS KS Y yweld 1 Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.102 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 9 Ocak 2025 #3 deadfellow dedi: "Bilinçli olarak oynattığımda bazen reset atıyor, bazen atmıyor. Cevap bu zaten? Genişletmek için tıkla... Neden reset attığını merak ettim sadece.
deadfellow dedi: "Bilinçli olarak oynattığımda bazen reset atıyor, bazen atmıyor. Cevap bu zaten? Genişletmek için tıkla... Neden reset attığını merak ettim sadece.
deadfellow 8 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.863 Çözümler 32 Beğeniler 2.344 9 Ocak 2025 #4 Haraket ettirdiğin için pinlerde temassızlık oldugundan dolayı.
KS KS Y yweld 1 Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.102 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 9 Ocak 2025 #5 deadfellow dedi: Haraket ettirdiğin için pinlerde temassızlık oldugundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bir sorun teşkil eder mi?
deadfellow dedi: Haraket ettirdiğin için pinlerde temassızlık oldugundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bir sorun teşkil eder mi?
Vadbav Üstün Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 9 Ocak 2025 #6 yweld dedi: Bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hareket ettirmemen lazım hareket ettirdiğin sürece sorun teşkil eder res atar durur?
yweld dedi: Bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hareket ettirmemen lazım hareket ettirdiğin sürece sorun teşkil eder res atar durur?
KS KS Y yweld 1 Üstün Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.102 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 718 9 Ocak 2025 #7 Vadbav dedi: Hareket ettirmemen lazım hareket ettirdiğin sürece sorun teşkil eder res atar durur? Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum sadece acaba RAM soketlerinde mi bir sorun var diye merak ettim ondan. Teşekkürler.
Vadbav dedi: Hareket ettirmemen lazım hareket ettirdiğin sürece sorun teşkil eder res atar durur? Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum sadece acaba RAM soketlerinde mi bir sorun var diye merak ettim ondan. Teşekkürler.
1 1135 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 1 Beğeniler 456 9 Ocak 2025 #8 yweld dedi: Onu biliyorum sadece acaba RAM soketlerinde mi bir sorun var diye merak ettim ondan. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yani RAM slotlarında öyle kolay kolay sorun olmaz tabii araya kir toz girmediği sürece. Hattı besleyen kapasitör/mosfet arızası yoksa eğer.
yweld dedi: Onu biliyorum sadece acaba RAM soketlerinde mi bir sorun var diye merak ettim ondan. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yani RAM slotlarında öyle kolay kolay sorun olmaz tabii araya kir toz girmediği sürece. Hattı besleyen kapasitör/mosfet arızası yoksa eğer.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.220 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.945 9 Ocak 2025 #9 yweld dedi: Bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hareket ettirirsen RAMler patlayabilir. Calisan sisteme dokunulmaz.
yweld dedi: Bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hareket ettirirsen RAMler patlayabilir. Calisan sisteme dokunulmaz.