Detaylar
Kim cevapladı?Patlamayacağını kesinleştiremeyiz fakat stabil güç vermeyecektir.Arkadaşlar yeni PC için kasa ve PSU bakıyorum, bu kasadaki PSU güvenilir mi? İyi midir?
Koneko Toujou
Üstün
Arkadaşlar yeni PC için kasa ve PSU bakıyorum, bu kasadaki PSU güvenilir mi? İyi midir?
PSU çok mantıksız. Zaten Rampage PSU'lar saatli bomba. Bir de kasanın içinde gelenlere ayrıyeten kötü modelleri koyuyorlar. Sistemi uçurursun riske değmez.
C4 falan demeyin fena patlatırlar sizi.
@Beryfield, idareten kullanacaksan alabilirsin ama kesinlikle uzun süreli güvenme. Akım korumalı priz + UPS kesin bulundur. Ancak asıl sorum şu: İkisi için bütçe ne?
@Beryfield, idareten kullanacaksan alabilirsin ama kesinlikle uzun süreli güvenme. Akım korumalı priz + UPS kesin bulundur. Ancak asıl sorum şu: İkisi için bütçe ne?
Bomba. Güvenilir değil.Arkadaşlar yeni PC için kasa ve PSU bakıyorum, bu kasadaki PSU güvenilir mi? İyi midir?
ElderAssassin
Yetkin
Düşmanımın bile kullanmasını istemeyeceğim bir PSU.
Kaandrick Lamar
Yetkin
5 yıldır kullanıyorum, sistem imzamda. Ne zaman pcyi açsam suratıma patlayacak mı diye düşünüyorum. Birazdan anlatacağım dışında herhangi bir sorun yaşamadım. Bütçe varsa adam akıllı bir şey alın, rampage herhangi bir ürün almayın. 5 yıl önce 250 liraya almıştım, toydum, fiyatına kandım. Şimdi ise değiştiremiyorum çünkü lanet PSU'nun CPU kablosunu anakarttan sökemiyorum. Üretimini adam akıllı yapmadıkları için değiştirdiğim zaman anakart ile birlikte değiştirmem gerekecek gibi duruyor. Geçen gün Sleeved kablo almıştım onlar da Rampage PSU sağ olsun elimde patladı, anakart da elimde patladı. Ama hayır, psu'nun kendisi maalesef patlamıyor.
Beryfield
Gelişen
Arkadaşlar peki ben hazir sistem kasalarından hangisini alabilirim hepsinde çok kötü psu lar var, özelleştirme seceneklerinde de yok5 yıldır kullanıyorum, sistem imzamda. Ne zaman pcyi açsam suratıma patlayacak mı diye düşünüyorum. Birazdan anlatacağım dışında herhangi bir sorun yaşamadım. Bütçe varsa adam akıllı bir şey alın, rampage herhangi bir ürün almayın. 5 yıl önce 250 liraya almıştım, toydum, fiyatına kandım. Şimdi ise değiştiremiyorum çünkü lanet PSU'nun CPU kablosunu anakarttan sökemiyorum. Üretimini adam akıllı yapmadıkları için değiştirdiğim zaman anakart ile birlikte değiştirmem gerekecek gibi duruyor. Geçen gün Sleeved kablo almıştım onlar da Rampage PSU sağ olsun elimde patladı, anakart da elimde patladı. Ama hayır, psu'nun kendisi maalesef patlamıyor.
Arkadaşlar peki ben hazir sistem kasalarından hangisini alabilirim hepsinde çok kötü psu lar var, özelleştirme seceneklerinde de yokDüşmanımın bile kullanmasını istemeyeceğim bir PSU.
MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fanlı PSU ne dersiniz?
Peki bu nasıldır MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fanlı PSUPSU çok mantıksız. Zaten Rampage PSU'lar saatli bomba. Bir de kasanın içinde gelenlere ayrıyeten kötü modelleri koyuyorlar. Sistemi uçurursun riske değmez.
Son düzenleme: