Hocam moderatör bey yeni konu açın demiş ama yine de atayımAmazon üzerinden satılan kasa atma şansınız var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Bu kasaya dair yapacağın herhangi bir sıvı soğutma satın alımından önce ölçüm yapman gerekiyor çünkü sıvı soğutma bilgisi yok. Alırsın, sıvı soğutmayı takamazsın; mağdur olursun.
Kasa değiştiririm dersen o başka. Bütçenizi belirttiğiniz yeni bir konu açın.
Boyutlar bu şekilde ikinci fotoğrafta ise iç kısımdan görünüşü.
Yukarı Max 280(2x140), ön 420(3x120) gibi duruyor. İşlemci ne? Niye bu kasaya sıvı soğutma istiyorsun?
Ölçüleri ekledim kontrol eder misiniz?
360mm destekleyen kasa öneriniz var mı F/P çok pahalı olmasın.
Amazon üzerinden satılan kasa atma şansınız var mı?
Amazon satışıda mevcut.
Uğraşmayın sıvı soğutmayla, şunu takın geçin.
www.gaming.gen.tr
160 mm yükseklik var.
@dhizek
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
160 mm yükseklik var.
@dhizek
Uğraşmayın sıvı soğutmayla, şunu takın geçin.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
160 mm yükseklik var.
@dhizek
SE224XT var zaten AMD Ryzen 7 9800X3D ye geçiyorum. Yetmez diyorlar.
SE224XT var zaten AMD Ryzen 7 9800X3D ye geçiyorum. Yetmez diyorlar.
SE 224XT ile güzel bir BIOS ayarı yapıp oyunlarda kullanabilirsiniz ama bir tık sıcak çalışır.
Phantom spirit SE224 ile kıyaslanamaz.
SE 224XT ile güzel bir BIOS ayarı yapıp oyunlarda kullanabilirsiniz ama bir tık sıcak çalışır.
Phantom spirit SE224 ile kıyaslanamaz.
Görseldeki kasaya sığar mı yükseklik olarak.
165 mm destek görünüyor, sığar.
Kasayla uyumlu değil sanki RAM'lar engel olmaz mı kurulumuna.