Teknik açıdan hiçbir sıkıntı göremedim. UFO performansı, maksimum parlaklığı ve renk gamutu olarak gayet iyi. Kontrast ölçümü yok lakin 5.000 TL'ye zaten çok fazla şey elde ediyorsun.

Screenshot_20250810_191657_YouTube.webp

Screenshot_20250810_191525_YouTube.webp

Screenshot_20250810_191452_YouTube.webp

Tabii Rampage'e güvenir miyim, bilmiyorum...

Rampage ürünlerinden uzak durun. Rampage dediğimiz marka, kendisi üretmiyor bile. Çin malı ürünlere kendi logosunu basıyor. Donanım Arşivi'nden teknolojik ürün tavsiyesi almayın. Muhtemelen reklam alıyorlar çünkü Rampage gibi ürünleri övdüklerini görmüştüm.

Bu arada CSOT panel kullanildigi belirtilmis. Panelook'ta sorguladigimizda karsimiza 1080p 24.5" 300 Hz olarak 2 panel cikiyor.

Ikisi de a-Si TFT, native 8-bit ve 6 COF bulunan giris seviyesi panel. Tabii 5.000 TL'ye satilan bir monitorde Oxide TFT ve 8 COF beklemek dogru olmaz.

Rampage'e sans vermeyi dusunenlerin sansini deneyebilecegi nadir urunlerden.

Rekabetçi monitörü olmuş. Marka modellerin 8-9k olduğunu düşünürsek mantıklı bir model. Zira bu bütçede bu kadar yüksek Hz model yok. En ucuz düzgün rekabetçi monitörü 7.300 TL ile G4, onunda satıcısı güvenilir durmuyor. 500 TL daha eklersek Amazon'da var ama aradaki fiyat farkı daha da açılıyor.

Ayrıca G4'ün 240Hz olması gibi bir dezavantajı da var. Rekabetçi oyuncular için aradaki 60Hz iyi bir fark. Rampage'in renk gamutu da fiyatına ve muadillerine baktığımızda kötü değil. Parlaklığı da iyi. Hız olarak da ufak overshoot'u saymazsak iyi. Yüklü bir miktarda para da vermiyoruz. Şahsen VG249QM1a, G4 vb modellerin 8-9k gibi kazık fiyatları hakettiklerini düşünmüyorum. Rekabetçi ağırlıklı oynayan biri olsam alırdım.

Sonuçta ekran kartı değil, stabilite gibi bir derdi yok. Yiyecek değil, sağlığımıza zarar vermez. Mavi ışık miktarı yüksek falan olur o zaman gözlerimizi rahatsız ederse bilemiyorum, bunun testini bulmak çok zor zaten.

Rampage ürünlerinden uzak durun. Rampage dediğimiz marka, kendisi üretmiyor bile. Çin malı ürünlere kendi logosunu basıyor. Donanım Arşivi'nden teknolojik ürün tavsiyesi almayın. Muhtemelen reklam alıyorlar çünkü Rampage gibi ürünleri övdüklerini görmüştüm.

Yok canım ne iş birliği link koyduğu için mecbur yersen :D

Dosya Ekleri

• iş.webp
    iş.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 167
@FearcaN, kimsenin övmediği ürünleri bu sitenin övdüğünü gördüm.

Kimsenin övmediği ürünleri övebilir, reklam da alabilir ama bu ve bunun gibi çok var saklı yapıyorlar inceleme ayağına. Bu monitör iyiyse bile fiyatına göre asla almam bu videoyu gördükten sonra mesela. Videoda de ki kesinlikle reklam değil inceleyeceğiz yorum yapacağız, isteyen adını yazıp bulabilir. Bu linkini koyuyor sonra yok link koyduğum için iş birliği falan. Ne kadar seviyorlar teknoloji üzerinden bilgisi olmayan insanları kandırmayı. Çocukluğumdan beri @Recep Baltaş izlerim, onunla büyüdüm. Adamlar reklama reklam, incelemeye inceleme diyorlar. Hatta gerekirse markayı yerden yere vuruyorlar sponsorluklarını riske atıp. Her işi bence düzgün kendine yakışır yapmak lazım. Bu mesela eski videosu bunu da incelemiş bunun neden linkini koymamış?

Dosya Ekleri

• Screenshot_25.webp
    Screenshot_25.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 155
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimsenin övmediği ürünleri övebilir, reklam da alabilir ama bu ve bunun gibi çok var saklı yapıyorlar inceleme ayağına. Bu monitör iyiyse bile fiyatına göre asla almam bu videoyu gördükten sonra mesela. Videoda de ki kesinlikle reklam değil inceleyeceğiz yorum yapacağız, isteyen adını yazıp bulabilir. Bu linkini koyuyor sonra yok link koyduğum için iş birliği falan. Ne kadar seviyorlar teknoloji üzerinden bilgisi olmayan insanları kandırmayı. Çocukluğumdan beri @Recep Baltaş izlerim, onunla büyüdüm. Adamlar reklama reklam, incelemeye inceleme diyorlar. Hatta gerekirse markayı yerden yere vuruyorlar sponsorluklarını riske atıp. Her işi bence düzgün kendine yakışır yapmak lazım. Bu mesela eski videosu bunu da incelemiş bunun neden linkini koymamış?
Paylaştığınız videodaki Casper monitörü gömmüş, önermediği ürünün linkini neden koysun ki? Rampage'i beğenmiş bu yüzden link koymuş insanlar alsın diye. Link koyduğu için iş birliği yazmak zorunda.

Son düzenleyen: Moderatör: