kuruşbakabalan
Becerikli
Donanım Arşivi'nin incelemiş olduğu bu monitör iyi mi?
Ürün linki:
Ürün linki:
Rampage ürünlerinden uzak durun. Rampage dediğimiz marka, kendisi üretmiyor bile. Çin malı ürünlere kendi logosunu basıyor. Donanım Arşivi'nden teknolojik ürün tavsiyesi almayın. Muhtemelen reklam alıyorlar çünkü Rampage gibi ürünleri övdüklerini görmüştüm.
@FearcaN, kimsenin övmediği ürünleri bu sitenin övdüğünü gördüm.
Paylaştığınız videodaki Casper monitörü gömmüş, önermediği ürünün linkini neden koysun ki? Rampage'i beğenmiş bu yüzden link koymuş insanlar alsın diye. Link koyduğu için iş birliği yazmak zorunda.Kimsenin övmediği ürünleri övebilir, reklam da alabilir ama bu ve bunun gibi çok var saklı yapıyorlar inceleme ayağına. Bu monitör iyiyse bile fiyatına göre asla almam bu videoyu gördükten sonra mesela. Videoda de ki kesinlikle reklam değil inceleyeceğiz yorum yapacağız, isteyen adını yazıp bulabilir. Bu linkini koyuyor sonra yok link koyduğum için iş birliği falan. Ne kadar seviyorlar teknoloji üzerinden bilgisi olmayan insanları kandırmayı. Çocukluğumdan beri @Recep Baltaş izlerim, onunla büyüdüm. Adamlar reklama reklam, incelemeye inceleme diyorlar. Hatta gerekirse markayı yerden yere vuruyorlar sponsorluklarını riske atıp. Her işi bence düzgün kendine yakışır yapmak lazım. Bu mesela eski videosu bunu da incelemiş bunun neden linkini koymamış?