Selam iyi sosyaller, Rampage markasını zaten biliyoruz kötü bir marka fakat bazı ürünleri gerçekten iyi oluyor acaba bu da öyle midir? Sizce bu mikrofon alınır mı? Başka mikrofon önerileriniz varsa duymak isterim. Bütçem 3000 TL. Eğer 4000 liraya değecek bir mikrofon varsa çıkabilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000-4000 TL
Razer Seiren V3 Mini'yi de düşünüyorum. Solocast'te masaya hafif dokununca veya klavyeye dokununca patlama sesi çok geliyor gibi videoda izlediğime göre, Razer'da böyle bir şey yok.
uyeadi
Başarılı
- Makaleler
- 1
Razer Seiren V3 Mini'yi de düşünüyorum. Solocast'te masaya hafif dokununca veya klavyeye dokununca patlama sesi çok geliyor gibi videoda izlediğime göre, Razer'da böyle bir şey yok.
Ben Solocast kullanıyorum tek seferlik ses kaydı için. Yayıncılık falan yapacaksan zaten gürültü engelleyiciler var yazılım olarak. İkisi de aynı bir fark yok neredeyse hnagisi ucuzsa onu al.
Spartan
Başarılı
Direk Maono ve Fifine gibi işi ses ürünleri üretmek olan markalar varken diğer ürünlere bakmaya gerek yok.Selam iyi sosyaller, Rampage markasını zaten biliyoruz kötü bir marka fakat bazı ürünleri gerçekten iyi oluyor acaba bu da öyle midir? Sizce bu mikrofon alınır mı? Başka mikrofon önerileriniz varsa duymak isterim. Bütçem 3000 TL. Eğer 4000 liraya değecek bir mikrofon varsa çıkabilirim.
Aslında Maono PD100X ve Razer Seiren V3 Mini arasında kaldım. Şu an elimde Fifine A6V var, fakat kulaklıktan çıkan sesi de alıyor. Bu yüzden ses sekmesi yapıyor. Mikrofon o kadar hassas ki, açıkçası pişman oldum; tam bir rezillik. Fifine’ın böyle sorunlu bir model çıkarmış olması canımı sıkıyor. SteelSeries GG gibi yazılımlar da işe yaramıyor. Ayar yapınca ise bu kez bağırmak zorunda kalıyorum, yani kısacası elimde kaldı. Hassasiyeti gereksiz fazla.Direk Maono ve Fifine gibi işi ses ürünleri üretmek olan markalar varken diğer ürünlere bakmaya gerek yok.
Sanırım Maono alacağım siz de mikrofon varsa ne kullanıyorsunuz?
Spartan
Başarılı
Kulaklıktan çıkan sesi de alıyorsa ayarlardan kaynaklı da olabilir. Mikrofondaki gain ayarını denedin mi ? Eğer yüksek Gain ayarı açıksa etraftaki sesi alması normal.Aslında Maono PD100X ve Razer Seiren V3 Mini arasında kaldım. Şu an elimde Fifine A6V var, fakat kulaklıktan çıkan sesi de alıyor. Bu yüzden ses sekmesi yapıyor. Mikrofon o kadar hassas ki, açıkçası pişman oldum; tam bir rezillik. Fifine’ın böyle sorunlu bir model çıkarmış olması canımı sıkıyor. SteelSeries GG gibi yazılımlar da işe yaramıyor. Ayar yapınca ise bu kez bağırmak zorunda kalıyorum, yani kısacası elimde kaldı. Hassasiyeti gereksiz fazla.
Sanırım Maono alacağım siz de mikrofon varsa ne kullanıyorsunuz?
Çünkü a6V kullanan çok fazla insan tanıyorum hiç kimse bu tarz bir sorun yaşamıyor. Microfon üzerinde fiziksel bir döndürme butonu olması lazım gain ayarını ayarlayabileceğin. Bu mikrofonun ne kadar yüksek seviyede dış ses alacağını belirtir. Eğer mikrofon boom arm ile beraber gain ayarını düşükte kullanırsan çevre seslerini almayacaktır.
Kulaklıktan çıkan sesi de alıyorsa ayarlardan kaynaklı da olabilir. Mikrofondaki gain ayarını denedin mi? Eğer yüksek gain ayarı açıksa etraftaki sesi alması normal.
Çünkü a6v kullanan çok fazla insan tanıyorum hiç kimse bu tarz bir sorun yaşamıyor. Microfon üzerinde fiziksel bir döndürme butonu olması lazım gain ayarını ayarlayabileceğin. Bu mikrofonun ne kadar yüksek seviyede dış ses alacağını belirtir. Eğer mikrofon boom ARM ile beraber gain ayarını düşükte kullanırsan çevre seslerini almayacaktır.
Boom ARM stant mı oluyor? Gain ayarını da düşürdüm, biraz daha bir şeyler deneyeyim bakalım sonrasını düşünürüm.
Spartan
Başarılı
Boom ARM stant mı oluyor? Gain ayarını da düşürdüm, biraz daha bir şeyler deneyeyim bakalım sonrasını düşünürüm.
Boom ARM yani mikrofon standı oluyor. Mikrofonun sarsılmasını ve masada daha az yer kaplamasını sağlar ayrıca boom ARM ile ağzına daha yakın tutarak gain ayarını kıstığında çevreden daha az ses alır.