UTKUSALONUR

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bu ürünü almayı düşünüyorum. Siz önerir miydiniz? DA incelemiş ve monitör piyasaya yeni sürülmüş. Hakkında pek bir şey bulamadım. Bunu önermezseniz 7-9 bin arası ne öneririsiniz? Düşüncelerinizi bekliyorum.

DA parasına bakar der geçerim.
Bütçe esnerse MSI MAG274QRF-QD modeline bakabilirsiniz. Esnemezse G274QPF-E2 modeline bakabilirsiniz. @BerkayZ87

Q27G4X, G27Q ve 27M2N5500 gibi modeller varken Rampage'e soz dusmez. Belki incelemesi iyi olabilir ama sonucta Rampage. Malzeme kalitesi, sogutma tasarimi, ic tasarimi gibi etkenler ne durumda bilmiyoruz. Kaldi ki DA'nin incelemesinde sadece gecikme suresi ve renk gamutu gibi kisimlara deginilmis, maksimum parlaklik ve kontrast kisimlarina degilmemis, yani bir nevi yarim bir inceleme. Ayrica gecikme suresi grafigini gosterirken overshoot grafigini gostermemis, bu da eksi yazar.

Anlaşması olduğu için Rampage kullanan bir içerik üreticisi tanıdığım vardı, monitörde titreme sorunu olduğundan şikayet ediyordu. Monitör gibi uzun yıllar bakacağınız ve göz sağlığınızı etkileyecek ürünlerde daha seçici olmakta fayda var.

2K şart değilse ve IPS olması gerkmiyorsa eğer Monster aşırı iyi. Yıllardır CS oynuyorum. Sadece siyahlarda küçük ghosting oluyor VA panel olduğu için genel olarak önerdiğim bir monitör.

Herkesin seveceği bir panel değil göz zevkiniz önemli bu konuda ve ne istediğiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye Rampage monitör almaya gerek yok. Ne için alacağını ve ne özellikler istediğini söyle.

Hocam 2K olacak. 180Hertz ve üzeri olacak. Bir arkadaşım yeni sistem topladı ve 4070 Super ekran kartı var. AMD 7500F işlemcisi var. Bu sistem ile yapabileceği maksimum her şeyi yapmak hedefinde. Oyun anlamında.