Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Driverı kurmaya çalışırken bu hatayı alıyorum skip deyince en sonunda kuruluyor ancak o zaman da uygulama tepki vermiyor:
Pompanın çalışıp çalışmadığı hakkında da bir fikrim yok ancak ışıkları yandığına göre güç gidiyor ve işlemci NZXT CAM'de 50°.
IMG_20250613_164408.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Boşta 50 derece çok gibi geldi bana pompadan çıkanı pump_fan'a fanları da CPU_FAN'a takılmış mı?
Hocam soğutucunun fanlarını CPU fana takmışlar ancak pompadan çıkan kablonun nereye bağlandığını göremedim. Ama kesinlikle CPU fana bağlı değil. Pompadan ses gelmesi gerekiyor mu ne bileyim gluk gluk gibi falan?

Sorunu farklı bir soğutucunun Driver'ını kullanarak çözdüm. Size söylenen orijinal dandik driveri sağ alttan kapatın ve alttaki linkte verdiğim uygulamayı indirip kurun. Tebrikler artık göstergeniz çalışıyor. :kalpligöz:

IMG_20250613_203559.webp
Şöyle ki resimdeki hata zaten yüklü diyor. Tekrar kurmaya çalıştığın için aslında var olan sürümü yükseltmeye çalışıyorsun. Bu yüzden de çalışan uygulama aynı anda yükseltilemediği için sana hata olarak geri dönüyor. Bilgisayarını yeniden başlatırsan sorun büyük ihtimal çözülecek tabii sorun değil bu :D.

Sen kurulan dosyayı kaldır. Bilgisayarını yeniden başlat ve tekrar kurmayı dene.

Şöyle ki resimdeki hata zaten yüklü diyor. Tekrar kurmaya çalıştığın için aslında var olan sürümü yükseltmeye çalışıyorsun. Bu yüzden de çalışan uygulama aynı anda yükseltilemediği için sana hata olarak geri dönüyor. Bilgisayarını yeniden başlatırsan sorun büyük ihtimal çözülecek tabii sorun değil bu :D.
Denedim, PSU şalterini kapattım yükü boşalttım geri açtım ama yine düzelmedi. Sonradan düzelen insanlar var mış herhalde bekleyeceğiz biz de. :D

Anladım, olabilir. Sistem çalışıyorsa sorun yok :D.
Hocam uygulama açılıyor ancak işlemci sıcaklığı sıfır gözüküyor. Lakin ben NZXT Cam'de işlemci sıcaklığını görebiliyorum neden böyle olabilir? Fark eder mi bilmiyorum ama bendeki beyaz, driver sitesinde beyaz ve siyah olarak iki başlık var. Siyah olanda driver var onu kuruyorum. Beyaz olana driver eklenmemiş. Acaba bios'ta bir ayarı falan mı var? Bir de şuan boşta 50° olması normal mi acaba?
IMG_20250613_174827.webp

@Recep Baltaş abi sen de bakabilir misin?

Son düzenleme:
Boşta 50 derece çok gibi geldi bana pompadan çıkanı pump_fan'a fanları da CPU_FAN'a takılmış mı?
Hocam soğutucunun fanlarını CPU fana takmışlar ancak pompadan çıkan kablonun nereye bağlandığını göremedim. Ama kesinlikle CPU fana bağlı değil. Pompadan ses gelmesi gerekiyor mu ne bileyim gluk gluk gibi falan?

Sorunu farklı bir soğutucunun Driver'ını kullanarak çözdüm. Size söylenen orijinal dandik driveri sağ alttan kapatın ve alttaki linkte verdiğim uygulamayı indirip kurun. Tebrikler artık göstergeniz çalışıyor. :kalpligöz:

IMG_20250613_203559.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm