YunaUK

Becerikli
Merhaba yeni gamepad alacağım. Gamepad olarak muhtemelen Rampage Hydra alacağım. Rampage Hydra gamepade X-input desteği var mı? Konusunda net bilgi bulamadım. Rampage Hydra gamepade X-input desteği var mı? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Kablolu olarak var ama kablosuzda net bir bilgi verilmemiş. Muhtemelen vardır.
Konudan biraz alakasız ama kesinlikle önermem ve tercih etmezdim, pek güzel bir cihaza benzemiyor.
1745927712783.webp

Şu an 300-500 ₺ satılan Hadron vb. gamepadlerin de desteği oluyor. Olay tamamen malzeme kalitesi ve üretimdeki sorunlarda bitiyor. Yani en azından spesifik oyunlar hariç gamepad algılamama gibi bir sorun yaşamazsın.

Sorunları azaltmak için Vigem Bus Driver indirebilirsin veya Steam'dan oyun oynuyorsan şu ayarları açabilirsin. Ayrıca Steam dışı oyunları, Steam ekleyip çalıştırmak da buradaki sürücü desteğini sağlayabiliyor.

2025-04-29_14-59.webp

Bu arada ürünü daha almadıysanız bence bütçe yükseltip farklı alternatiflerine yönelin. Mesela şu gamepad daha iyi olacaktır.

Merhaba yeni gamepad alacağım. Gamepad olarak muhtemelen Rampage Hydra alacağım. Rampage Hydra gamepade X-input desteği var mı? Konusunda net bilgi bulamadım. Rampage Hydra gamepade X-input desteği var mı? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Daha güzel alternatifler var. Rampage önermem.

Şu an 300-500 ₺ satılan Hadron vb. gamepadlerin de desteği oluyor. Olay tamamen malzeme kalitesi ve üretimdeki sorunlarda bitiyor. Yani en azından spesifik oyunlar hariç gamepad algılamama gibi bir sorun yaşamazsın.

Sorunları azaltmak için vigem bus driver indirebilirsin veya Steam'dan oyun oynuyorsan şu ayarları açabilirsin. Ayrıca Steam dışı oyunları, Steam ekleyip çalıştırmak da buradaki sürücü desteğini sağlayabiliyor.

Eki Görüntüle 144590

Bu arada ürünü daha almadıysanız bence bütçe yükseltip farklı alternatiflerine yönelin. Mesela şu gamepad daha iyi olacaktır.

Gamepadlerde 2 tür gamepad olur Direct input ve X-input gamepad olarak ayrılır Direct input gamepadlerde ekstra yazılım bulunmaz ve örnek olarak Windows 11 kulanıyorsanız bircok sorun cıkartır X-input gamepadler ise sisteme kendini Xbox koluymuş gibi tanıtığı icin yazılıma gerek kalmadan otomatik bütün ayarları yapar ve kulanıma hazırdır kısacası 200-300 TL'ye X-input destekli gamepad yok ve bilip bilmeden burada konuşmayın.

Kablolu olarak var ama kablosuzda net bir bilgi verilmemiş. Muhtemelen vardır.
Konudan biraz alakasız ama kesinlikle önermem ve tercih etmezdim, pek güzel bir cihaza benzemiyor.
Eki Görüntüle 144589

Fiyatı uygun ve Bluetooth desteği olduğu icin almayı düşünüyorum buna en yakın fiyara olan Logitech F710 ve Monster clutcu gamepad var Logitech F710 da bluetoptg yol Monster Clutch gamepad 1 ay sonda bozulacak bir gamepad.

Bigbig won gale hall alın onun yerine 100 lira fazlaya çok daha mantıklı bir kol. Hatta 2000 liraya kadar çıkma imkanınız varsa bbw gale hall combo veya gulikit kk3 pro alabilirsiniz. İyzico ile %10 indirim var 2. Kolda

Son düzenleme: