22723

Uzman
Rampage R44 V2 almıştım, benim işimi görüyor. Oyunlarda da bir sorun çekmedim ama daha önce kaliteli bir mouse de kullanmadım, en kalitelisi bu diyebilirim. O yüzden farkı anlayamadım. PC'yi alırken alıp geçmiştim. Değiştirmeye gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Huano Switchler ve 220 IPS 30G sensör (PWM3327 olası) var, 825 MCU D26 da var, özellik olarak giriş-orta arası bir fare olduğu kesin ancak hedefiniz ne? Zaten insan daha üst fareye geçse bile belirli bir IPS'ten sonra farkı hissedemeyecek.

En iyi ekipman alışkın olduğunuz ekipmandır. Rampage Rm-k3 cashe eski kulaklığım ile Zula oynadığım dönemlerde neredeyse baseden orta hatta ses kasardım. Baktığında klasik 7.1 özelliği olan uyduruk bir kulaklıktı. Daha pahalı kesin daha iyidir diye de bir şey yok. Bakmayın tüketim çılgınlığı kaynaklı insanlar ihtiyacı olmadığı halde sürekli bir upgrade moduna giriyor. Ne kadar doğru tartışılır.

Huano Switch'ler ve 220 IPS 30G sensör (PWM3327 olası) var, 825 mcu D26 da var, özellik olarak giriş-orta arası bir fare olduğu kesin ancak hedefiniz ne? Zaten insan daha üst fareye geçse bile belirli bir IPS'ten sonra farkı hissedemeyecek.

İşte bende kaliteli olunca fark ne oluyor bilmiyorum internet kafede 1000TL'lik SteelSeries kullandım tutuş dışında farklı gelmedi mesela. V44'un uygulaması yokken mouse kayıyor ve sertti. Uygulamayı indirdim oyunlarda mouse yumusakligi diye bir şey var ya programı kurunca aktif oldu 800DPI kullanıyorum benim işimi görüyor ama dün akşam attak a9Ultra vs gördüm ha dedim değiştirsem mi gerek var mı olay bu.

En iyi ekipman alışkın olduğunuz ekipmandır. Rampage RM-K3 cashe eski kulaklığım ile Zula oynadığım dönemlerde neredeyse baseden orta hatta ses kasardım. Baktığında klasik 7.1 özelliği olan uyduruk bir kulaklıktı. Daha pahalı kesin daha iyidir diye de bir şey yok. Bakmayın tüketim çılgınlığı kaynaklı insanlar ihtiyacı olmadığı halde sürekli bir upgrade moduna giriyor. Ne kadar doğru tartışılır.

Orası öyle tabii ki. Benim setup bu şekilde ve ben memnunum fare biraz soyuldu onun dışında sorun yok hatta yakın zamanda çalışıp bir de masa aldım. Benim için 10 numara. :hehehe:

Dosya Ekleri

• 20250911_162849.webp
    20250911_162849.webp
    7 MB · Görüntüleme: 45
İşte bende kaliteli olunca fark ne oluyor bilmiyorum internet kafede 1000TL'lik SteelSeries kullandım tutuş dışında farklı gelmedi mesela. V44'un uygulaması yokken mouse kayıyor ve sertti. Uygulamayı indirdim oyunlarda mouse yumusakligi diye bir şey var ya programı kurunca aktif oldu 800DPI kullanıyorum benim işimi görüyor ama dün akşam attak a9Ultra vs gördüm ha dedim değiştirsem mi gerek var mı olay bu.

Orası öyle tabii ki. Benim setup bu şekilde ve ben memnunum fare biraz soyuldu onun dışında sorun yok hatta yakın zamanda çalışıp bir de masa aldım. Benim için 10 numara. :hehehe:
Tertemiz ortam. Ekipmanlar düzgün çalışıyorsa gittiği yere kadar gitsin. Biraz daha biriktirip monitor alirsin belki. Daha mantıklı olur bence.

Tertemiz ortam. Ekipmanlar düzgün çalışıyorsa gittiği yere kadar gitsin. Biraz daha biriktirip monitor alirsin belki. Daha mantıklı olur bence.

Hocam bu sene uni kazandım gitmedim yani bir daha mezun hal böyle olunca monitör almaya gerek duymadım ekran 2K 240Hz biraz VRAM sıkıntısı yapıyor. 1080P'ye çekince kalite hafif düşüyor. Monitör eğer Ankara dışında kazanırsam mantıksız. Ki ben Ankara'da evimde kalırsam laptopu satıp 5070'li bir kasa dizmeyi düşünüyorum. 17 inc ekran bana yetiyor şu an.