2023/24 üretimi G29'u elden kutulu şekilde 10.000'e aldım. Rahatlıkla bu civarlara alabilirsin diye düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym 58
Üstün
Ne zaman driverli bir şey kullansam bilgisayarda bir sorun oluyor ya virüs kapıyor ya da yavaşlıyor bu nedenle istemiyorum ve yanlış bilmiyorsam Logitech G29 driveri Windows 11 ile tak çalıştır olmuyor.
O yaşadığınız sorunlar genelde drivErhub, Driver Booster gibi çoklu driver indirme uygulamaları tarafından oluyor. Logitech rastgele Temu markası bir ürün satmıyor ki programında bir virüs olsun adamların ihtiyacı yok zaten ki bir marka için adını kirletmek kadar riskli bir şey yok. Kendi sitesinde.n indirmen yeterli hatta ona bile gerek yok direksiyonu tak zaten windows otomatik kurulum yapar
Alparow
Uzman
G29 ile driver yüklemek zorunda değilsiniz ki. Şahsen G HUB falan kurmadan da kullanıyorum. Oyun içinden ayarlar bana yeterli geliyor.
Hocam emin misiniz, eğer böyle ise G29 alacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartina da kurmuyor musun driver?
Alparow
Uzman
Hocam ekran kartı driveri için direkt NVIDIA'nın sitesine gidiyorum.
G29 için Yemeksepeti'ne gitmiyorsun. Yine Logitech'in kendi sitesinden indirirsin.Hocam ekran kartı driveri için direkt NVIDIA'nın sitesine gidiyorum.
Alparow
Uzman
G29 için Yemeksepeti'ne gitmiyorsun. Yine Logitech'in kendi sitesinden indirirsin.
Pekala bana orijinal sitenin linkini gönderebilir misiniz?
Pekala bana orijinal sitenin linkini gönderebilir misiniz?
Alparow
Uzman
Windows 11 de direkt çalışır değil mi?
Yeni konular
-
-
Elektronik Lexar NM610PRO 500GB Gen3x4 3300/1700MB/sn M.2 SSD | 3.699 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-