Rampage V995 pedal nereden alınır?

Merhaba arkadaşlar,
Rampage V995 var. Gaz pedalı kırıldı, malum Rampage yine kalitesini gösterdi. Ben de yeni pedallar almak zorundayım, mecburen. Bunu nerede bulabilirim? Segment destek belli bir ücret karşılığında yenisini tedarik eder mi ve "Rampage V995 alınır mı?" sorusu gelirse de o kişiye bu konuyu gösterin hiçbir şekilde kaba davranmadım cihaza.

Son düzenleme:
Ikinci elde mutlaka bu modelden yedek parca niyetine satilan, arizali urunler vardir. Onlari kovala, alinca degistirirsin.

Ikinci elde mutlaka bu modelden yedek parca niyetine satilan, arizali urunler vardir. Onlari kovala, alinca degistirirsin.

Hocam şu an tüm 2.el sitelerine baktım bulamadım segment destek falan yardımcı olmaz mı?

0 mi aldiniz, ikinci el mi? Garantisi var mi?
2.el aldım garantisi var ama pedalı açtığım için muhtemeln bitmiştir

0 mi aldiniz, ikinci el mi? Garantisi var mi?

Şu kalitesizliğe bakın afedersiniz eşek gibi yük taşıyarak aldığım direksiyonun kalitesine bakın çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum çaresizim yani ne yapacağım inanın bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bende de çok önceden V900s vardı, segment desteği aramıştım. O zamanın parasıyla 400 TL'ye yeni pedal gönderimi yapmışlardı. Bir arayın yardımcı olacaklarını düşünüyorum hocam.

Bende de çok önceden V900s vardı, segment desteği aramıştım. O zamanın parasıyla 400 TL'ye yeni pedal gönderimi yapmışlardı. Bir arayın yardımcı olacaklarını düşünüyorum hocam.
Öyle ise çok mutlu olurum şimdi 2.el de sordum birisine 3000 tl dedi yarın arıyacağım ama garanti yok

Öyle ise çok mutlu olurum şimdi 2.el de sordum birisine 3.000 TL dedi yarın arayacağım ama garanti yok.

2. el almayın bence hocam. Segment desteği arayın sıfır pedal göndersinler. 2. elde sorun yaşama ihtimaliniz daha yüksek. Ayrıca keşke Rampage'ye bulaşmasaydınız. Yaklaşık 2 yıllık maceramız oldu V900s ile. Bir sorunu çözüyordum başka sorun çıkıyordu, oyunda kesik kesik dönüyordu, oyun direksiyonu algılamıyordu, sizin gibi gaz pedalı kırıldı. Şu an G923 kullanıyorum kurtulduğum için şükrediyorum.

Ellerinde varsa ücret dahilinda yardımcı olacaktır segment.

Hocam ortalama kaç bin TL isterler tahmin?

Ellerinde varsa ücret dahilinda yardımcı olacaktır segment.

Hocam ortalama kaç bin TL isterler tahmin?

Pedalı tedarik ettikten sonra ilk işim sarı sitede ilan açmak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…