Ben laptopta GTX 1650 ile 55-60 FPS oynuyorum?GTX 1660S 40 FPS üstü oynatmıyor beyler ona göre alın.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam 25 liraya da değer bu arada... Arkadaşımla birlikte 25+ saat oynadım, oynadığım süre boyunca keyif aldım. Hâlâ da güncelleme aldığını düşünürsek 25 liraya değer. Hatta oyunlardan çok çabuk sıkılan birisi olarak aralıksız 4-5 saat boyunca oynamıştık.Değmez, genel anlamda sadece heveslenip alınan bir oyundur. Önermem.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bunu, Steam dolara geçmeden önce 40 liraya almıştım, sonra fiyatı artar diye
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara fiyatı zamlanıp ₺99,00 olmuştu, sonra tekrardan ₺40,00 yaptılar. Yapımcı kralmış ama hâlâ çok çok uygun fiyattan satmaya devam ediyor Türkiye için.Bunu, Steam dolara geçmeden önce 40 liraya almıştım, sonra fiyatı artar diye![]()
pawEn
Üstün
Hocam benim hesapta 0,48 dolar var. Akbank bankamatik kartım da var yeteri kadar para bulunan, internet alışverişi falan açık. Onunla alırsam nasıl oluyor?Bir ara fiyatı zamlanıp ₺99,00 olmuştu, sonra tekrardan ₺40,00 yaptılar. Yapımcı kralmış ama hâlâ çok çok uygun fiyattan satmaya devam ediyor Türkiye için.
pawEn
Üstün
Tamamdır sağolun hocam. İnternet alışverişi açık değilmiş yarın müşteri hizmetleriyle konuşup açtırırım. İyi akşamlar.@pawEn hem bakiyeyi hem de kartı kullanarak ödeme yapabiliyorsun. $0,48 bakiyenden çeker, geri kalanı da bankandan çeker.
@Caner Uncu Hocam satın alım yaptım para benden gitti ama akbank kontrol ediyor galiba. Ne kadar bekletir? Papara ininal direkt izin veriyormuş steam'e.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi