M

Mr.Gonewick

Ziyaretçi
Üçüncü anket serisinden herkese merhaba,

Eskiden sık sık kullandığımız Rapidshare ve özellikle Hotfile gibi eski upload sitelerinin geri dönmesini ister miydiniz?

Bu arada sıradaki anket için isteklerinizi bu konu üzerinden yapabilirsiniz, ona göre değerlendirme yapacağım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada neden anketim silindi? @uintptr ya da konuyu hangi moderatör arkadaş onayladıysa bir açıklama yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani 10-15 yıl önceki linklere artık ulaşamama dışında bir problem yok, yani benim için en büyük problem bu oldu. 2010 yılındaki linkler ve web sayfaları bende kayıtlı ama linklere artık ulaşılamıyor :) O yüzden geri gelmelerinin bir artısı olacağını düşünmüyorum. Mega, Google Drive, Torrent gibi alternatiflerimiz var şu anda halen.

Yani 10-15 yıl önceki linklere artık ulaşamama dışında bir problem yok, yani benim için en büyük problem bu oldu. 2010 yılındaki linkler ve web sayfaları bende kayıtlı ama linklere artık ulaşılamıyor :) O yüzden geri gelmelerinin bir artısı olacağını düşünmüyorum. Mega, Google Drive, Torrent gibi alternatiflerimiz var şu anda halen.

Bu yüzden geri gelmesine gerek yok, ayrıca çok güzel yazmışsınız hocam.

Bence olması ya da olmaması çok bir anlam ifade etmiyor çünkü yanlış hatırlamıyorsam çok bekletiyordu ve bekletmemek için de para istiyordu. Güncel upload siteleri iş görmekte. Onlar varken yokluğu belli olmuyor.