2242

Üstün
Discord sunucularına baktığımda. Sadece iki kişi çalışıyor gibi gördüm. Ama uzun zamandır internet ortamında olduğunu biliyorum. Birkaç gün önce site güncelleme aldı. 30 dolara ömür boyu plan aldım. Free hour Boost'a 2024'te katılmışım.

1771261890684.webp

1771261973565.webp

Burada neyin şüpheli olduğunu anlamadım? Daha detaylı açıklayın.

Konu yayınlanmadan önce düzeltme yapmıştım. Fakat konuya işlememiş. Az kişi çalışmalarında sorun yok. Bu kişiler bilgilerimizi görebiliyor mu? Nasıl işliyor süreç bilmiyorum. QR kod ile giriş yapmıştım. 2024 yılından beri bir sorun olmadı. Ama olmayacak diye bir şeyde yok.

Konu yayınlanmadan önce düzeltme yapmıştım. Fakat konuya işlememiş. Az kişi çalışmalarında sorun yok. Bu kişiler bilgilerimizi görebiliyor mu? Nasıl işliyor süreç bilmiyorum. QR kod ile giriş yapmıştım. 2024 yılından beri bir sorun olmadı. Ama olmayacak diye bir şeyde yok.
Hayır bilgilerinizi görmüyorlar. Bu yapılan işlemlerin tamamı Steam API desteği ile yapılıyor.
Yeterli teknik bilgi ile siz bile yapabilirsiniz. Ben şahsen bir VPS satın alıp aylık 2 euroya mâl ederek tamamen güvenli bir ortamda yapıyorum. Yine de FreeHourBoost güvenli.