Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Bayağı mantıksız öneri, eksiledim maalesef. Böyle bir şey gelirse alakalı/alakasız her şeyi raporlarlar.
Omerta Silenzio
Başarılı
Gereksiz. Raporlayan gizli kalmalı, moderatör işini yapmalı. Rozet işi işin içine girerse forum survivor adasına döner. Beni sen mi banlattın kavgaları çıkar, rozet almak için "noktadan sonra boşluk bırakmamış", "Yanlış kategori" diye en ufak şeye rapor atan rozet avcıları türer. Rapor sistemi, forumu temiz tutmak için gönüllü yapılan bir iştir, bir statü göstergesi olmamalıdır. Bunu bir yarışa çevirmek ortamı bozar diye düşünüyorum saygılar
- Makaleler
- 50
Bu cümledeki niyet tam olarak nedir?
Bir kişi her konuma rapor atıyor. Rapor atanın kim olduğunu bulmak için.
Edit: Konu kilitlensin, şimdi fikrim değişti. Bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.
Son düzenleme:
Sonrasında kavga çıksın deģil mi? Eksi.Bir kişi her konuma rapor atıyor. Rapor atanın kim olduğunu bulmak için.
- Makaleler
- 50
Rapor atanın kim olduğunu bulmak size hiçbir şey kazandırmaz, kaldı ki ilgili üyeyi bilseniz bile hiçbir şey yapamazsınız, bostan korkuluğu değiliz burada.Bir kişi her konuma rapor atıyor. Rapor atanın kim olduğunu bulmak için.
Ethem Efe
Üstün
Bir kişi her konuma rapor atıyor. Rapor atanın kim olduğunu bulmak için.
Ben attım hocam, hilecileri sevmiyorum. İyi günler.
Omerta Silenzio
Başarılı
"Beni sen mi banlattın kavgaları çıkar". Haklıymışım bak.Bir kişi her konuma rapor atıyor. Rapor atanın kim olduğunu bulmak için.
Edit: Konu kilitlensin, şimdi fikrim değişti. Bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.
- Makaleler
- 1
Siz daha önceden de ''hızlı hızlı rapor atamıyorum'' şeklinde bir konu daha açmıştınız. Sabahtan akşama kadar burada yazılanları okuyup imla hatası olanları raporlamak gibi bir hobi edindiniz sanırım.