Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

22809

Deneyimli
Makaleler
3
Konuları veya kullanıcıları rapor eden kişilere rozet hediye edilebilir. Raporcular deşifre olur. Hem rapor eden kişilerin rozeti olur.

Artı -46 Eksi
Siz daha önceden de ''hızlı hızlı rapor atamıyorum'' şeklinde bir konu daha açmıştınız. Sabahtan akşama kadar burada yazılanları okuyup imla hatası olanları raporlamak gibi bir hobi edindiniz sanırım.
Hatırlamıyorum, şimdi profilimden bakayım bulursam.

Edit: "İçerik bul" bölümünden tüm içeriğime baktım. Bulamadım, bulursanız siz bana atın. Profil açık.

Son düzenleme:
Olur da gelirse (gelmez) , ilk 48 saat içinde mod’lar dâhil herkesin warn yemesi olası.
Ön sırada oturan, o öğretmen yalakası eleman gibi olur rozeti alan. Kaldı ki mod’lar hapishane kulesi gibi; “de” bitişik yazıldığı an yakalayıp vuruyor kelepçeyi. (Moderatör’ü kısaltma yazdığım için diken üstündeyim
1766845861498.webp
)

Kişnetti GHGHJCVERGHJV (Bu mesaja geldi)
1766847606480.webp

Bence rozet'e gerek yok :D

Son düzenleme:
Rapor atanın kim olduğunu bulmak size hiçbir şey kazandırmaz, kaldı ki ilgili üyeyi bilseniz bile hiçbir şey yapamazsınız, bostan korkuluğu değiliz burada.
Başka forumlarda adamın önerisinin saçma olduğunu dile getirince dislike yağmuru yemiştim. Moderatörlere rapor atmama rağmen sonuç alamadım. Burada öyle bir şey yaşamadım. Umarım yaşanmaz. 20 tane art arda dislike sinir bozucu olabiliyor. :)

Salonu da balkona katalım mı? Daha ferah olur. (!)

Mantıksız öneri, eksilendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oldu paşam, ketçap mayonez de ister misin?

Eksilendi.