Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Hatırlamıyorum, şimdi profilimden bakayım bulursam.Siz daha önceden de ''hızlı hızlı rapor atamıyorum'' şeklinde bir konu daha açmıştınız. Sabahtan akşama kadar burada yazılanları okuyup imla hatası olanları raporlamak gibi bir hobi edindiniz sanırım.
Edit: "İçerik bul" bölümünden tüm içeriğime baktım. Bulamadım, bulursanız siz bana atın. Profil açık.
Son düzenleme:
2
29422
Ziyaretçi
Verilmemeli.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Olur da gelirse (gelmez) , ilk 48 saat içinde mod’lar dâhil herkesin warn yemesi olası.
Ön sırada oturan, o öğretmen yalakası eleman gibi olur rozeti alan. Kaldı ki mod’lar hapishane kulesi gibi; “de” bitişik yazıldığı an yakalayıp vuruyor kelepçeyi. (Moderatör’ü kısaltma yazdığım için diken üstündeyim
)
Ön sırada oturan, o öğretmen yalakası eleman gibi olur rozeti alan. Kaldı ki mod’lar hapishane kulesi gibi; “de” bitişik yazıldığı an yakalayıp vuruyor kelepçeyi. (Moderatör’ü kısaltma yazdığım için diken üstündeyim
Kişnetti GHGHJCVERGHJV (Bu mesaja geldi)
Bence rozet'e gerek yok
Bence rozet'e gerek yok
Son düzenleme:
Bence bu rozet daha çok ödül değil de ceza gibi bir şey olur. Bu rozetin sahiplerini forumda parmakla işaret ederler.. ''Aaaa bak, işte bu kişiymiş 3 ay önceki mesaja düzenleme gönderen!''
Başka forumlarda adamın önerisinin saçma olduğunu dile getirince dislike yağmuru yemiştim. Moderatörlere rapor atmama rağmen sonuç alamadım. Burada öyle bir şey yaşamadım. Umarım yaşanmaz. 20 tane art arda dislike sinir bozucu olabiliyor.Rapor atanın kim olduğunu bulmak size hiçbir şey kazandırmaz, kaldı ki ilgili üyeyi bilseniz bile hiçbir şey yapamazsınız, bostan korkuluğu değiliz burada.
Rozetin adı "İspiyoncu" olursa tadından yenmez, ben varım. Forum buna hazır mı? 
5
5124
Ziyaretçi
Salonu da balkona katalım mı? Daha ferah olur. (!)
Mantıksız öneri, eksilendi.
Mantıksız öneri, eksilendi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcılar x10 ceza alacak moderasyon boş uyarılar yüzünden meşgul olacak eksiledim.Konuları veya kullanıcıları rapor eden kişilere rozet hediye edilebilir. Raporcular deşifre olur. Hem rapor eden kişilerin rozeti olur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet