Bir mesajı veya üyeyi raporladığımızda, sadece raporlayan kişinin görebileceği şekilde, raporların sonuçlandırılıp sonuçlandırılmadığını, rapora hangi yöneticinin baktığını, yazılan cevabı ve verilen kararı takip edebileceğimiz bir raporlar listesi eklenebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Bildirim zaten geliyor. Ancak bence bir zararı yok. Önemli yapılacaklar yapıldıktan sonra uygulanabilir.
Tuhoiisa
Üstün
Planlanıyor Konu 'Gönderdiğimiz raporları görebilelim'
Merhaba,
Raporların çözüme kavuşturulması şu sıralar uzun sürüyor. Bu yüzden de raporları gönderdiğimi bile unutabiliyorum. Direkt mesajlar sekmesi gibi durup rapor çözüme kavuşturulduğunda gidecek olan bi' sekme gelebilir. Bu sayede aynı raporu unutup tekrar atmayız.
İyi geceler.
Raporların çözüme kavuşturulması şu sıralar uzun sürüyor. Bu yüzden de raporları gönderdiğimi bile unutabiliyorum. Direkt mesajlar sekmesi gibi durup rapor çözüme kavuşturulduğunda gidecek olan bi' sekme gelebilir. Bu sayede aynı raporu unutup tekrar atmayız.
İyi geceler.
- Kedicik
- Forum: Techolay Önerileri
Raporladığımız konuları/mesajları biz kendimiz görebilelim. Bence mantıklı. Sizce?
- Devrimci Kedi
- önerim var rapor sistemi
Forumda aradım ama bulamamıştım o yüzden açtım konuyu, yeterince derine inememişim galibaPlanlanıyor Konu 'Gönderdiğimiz raporları görebilelim'
Merhaba,
İyi geceler.
- Kedicik
Uzun zamandir beklenilen bir şey bakalim ne zaman gelecek.Raporladığımız konuları/mesajları biz kendimiz görebilelim. Bence mantıklı. Sizce?
- Devrimci Kedi
- önerim var rapor sistemi
- Makaleler
- 62
Olabilir. Fakat hangi yöneticinin baktığı ve verilen kararın gözükmesi pek doğru olmayabilir. Bu yüzden "Moderasyon Ekibi" hesabı var. Verilen kararın gözükmesi, forumda toksiklik yaratabilir. Örneğin bir üyeyi raporlarsınız, ceza alır. Toksik kişiler bunu kötüye kullanarak üyeyle dalga geçer.
Yönetimin şeffaf olması açısından söylemiştim ama tabii ki görünmese de olur, dediğiniz gibi bazı kullanıcılar moderasyon ekibine dahi verdikleri kararlar doğrultusunda toksiklik yapabilir. Benim ana düşüncem raporları ticket açmış gibi kolayca takip edebilmektiOlabilir. Fakat hangi yöneticinin baktığı ve verilen kararın gözükmesi pek doğru olmayabilir. Bu yüzden "Moderasyon Ekibi" hesabı var. Verilen kararın gözükmesi, forumda toksiklik yaratabilir. Örneğin bir üyeyi raporlarsınız, ceza alır. Toksik kişiler bunu kötüye kullanarak üyeyle dalga geçer.
Daha kimin raporu çözülmeden bile bin tane toksik ve olumsuz yorum geliyor. Ekstradan "Rapor Günlükleri" konusuna bakarsanız bunlara daha net şahit olursunuz. Ancak verilen raporların bir listesi güzel olabilir.