naganen

Yetkin
Yer
Tokat
Bir mesajı veya üyeyi raporladığımızda, sadece raporlayan kişinin görebileceği şekilde, raporların sonuçlandırılıp sonuçlandırılmadığını, rapora hangi yöneticinin baktığını, yazılan cevabı ve verilen kararı takip edebileceğimiz bir raporlar listesi eklenebilir.

Artı 15 Eksi
Uzun zamandir beklenilen bir şey bakalim ne zaman gelecek.

Uzun zamandir beklenilen bir şey bakalim ne zaman gelecek.
Forumda aradım ama bulamamıştım o yüzden açtım konuyu, yeterince derine inememişim galiba 😂

Olabilir. Fakat hangi yöneticinin baktığı ve verilen kararın gözükmesi pek doğru olmayabilir. Bu yüzden "Moderasyon Ekibi" hesabı var. Verilen kararın gözükmesi, forumda toksiklik yaratabilir. Örneğin bir üyeyi raporlarsınız, ceza alır. Toksik kişiler bunu kötüye kullanarak üyeyle dalga geçer.

Olabilir. Fakat hangi yöneticinin baktığı ve verilen kararın gözükmesi pek doğru olmayabilir. Bu yüzden "Moderasyon Ekibi" hesabı var. Verilen kararın gözükmesi, forumda toksiklik yaratabilir. Örneğin bir üyeyi raporlarsınız, ceza alır. Toksik kişiler bunu kötüye kullanarak üyeyle dalga geçer.
Yönetimin şeffaf olması açısından söylemiştim ama tabii ki görünmese de olur, dediğiniz gibi bazı kullanıcılar moderasyon ekibine dahi verdikleri kararlar doğrultusunda toksiklik yapabilir. Benim ana düşüncem raporları ticket açmış gibi kolayca takip edebilmekti 😂