Raporlarınızı görebileceğiniz sistemi beğendiniz mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 479

Sistem yeterli mi sizce?

• Evet, yeterli.

Oy: 21 87,5%
  • Hayır, konuda sebebini belirteceğim.

Oy: 3 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Beğenmedim, fazla karmaşık olmuş. MSN mi bu?

Asıl kopyalayanın Techolay olması dışında sorun yok.
Eki Görüntüle 273557
Eki Görüntüle 273556

Asıl kopyalayanın Techolay olması dışında sorun yok derken? Hırsız mı diyorsunuz yani bize? Bu Raporlar kısmı orada uzun zamandır vardı zaten. Burada herhangi bir şey geldiği zaman böyle tepki gösterilmesine maalesef karşıyım. Beğenmeyebilirsiniz ama biz çok beğendik. Yönetici ne diyor biz eklentiyi yazdık diyor kopyaladık mı diyor diğer siteden? Azıcık saygınız olsun emeğe.

Beğenmedim, fazla karmaşık olmuş. MSN mi bu?

Asıl kopyalayanın Techolay olması dışında sorun yok.
Eki Görüntüle 273557
Eki Görüntüle 273556
Anlamadım, başka yerde var diye burası kullanamaz mı o özelliği? Ayrıca Technopat'a bu özellik yeni geldi, lakin bu özelliğin önerisi burada 2024'te sunuldu.

Yazdığınız şeyin saçma olduğunun sizde farkındasınızdır umarım, önerinin ne zaman yapıldığı değil ne zaman uygulandığı önemli. Eğer ki önerinin ne zaman yapıldığı önemliyse buyrun öneri:

Peki başka yerde varsa burada kullanılamaz mı? Evet kullanılabilir fakat bunu Technopat yapmış olsaydı "kopyalamışlar" demeyecek miydiniz? Mesela @Winner umarım başka forumlar kopyalamaz diyor.
Eklenti baştan yazıldıysa eğer giriş serisi eklentisi de mi baştan yazıldı?

2024'te açılan öneri hemen uygulanmaz bunu siz de biliyorsunuz. Önce uygun öneri araştırılır, eğer uygun eklenti bulunamazsa o eklenti üzerinde çalışmalara başlanır. Genel testler yapılır, uygunsa kısa zamanda siteye eklenir eğer uygun değilse site sürümü neyse site/forum geliştirici tarafından titizlik ile manuel olarak o eklenti yazılır. @Hasan Merkit daha doğru yanıt verir, bilmem haksız mıyım? 2024'te öneri açıslın o zaman 1 gün sonra o eklenti siteye eklensin, o iş sizin bildiğiniz gibi yürümüyor maalesef.

Peki neden giriş serisi ve raporlarım özelliği Technopat'tan sonra geldi? "Techolay'ın haberi yoktur, o an düşünüp uygulamışlardır" diyorsanız eğer bu çalmak olmamış olur. Fakat Techolay'da olan bi özelliği Technopat uygulamış olsaydı "Hayır, bu çalmak olmuş olur. Bir moderatör buradan görüp yönetime söylemiştir. Onlarda uygulamıştır" demeyecek miydiniz?

Bu işin içinde olduğum için zamanında bu eklenti işleriyle haşır neşir olduğum için neyin ne olduğunu daha iyi biliyorum merak etmeyin o yüzden uzun uzun yazıp konuyu dağıtmak istemiyorum fazla. Hasan daha doğru yanıt verir ha bugün ha yarın çünkü sitenin geliştiricisi o. İyi geceler.

Olay yine dönüp dolaşmış 2 platforma düşmüş. Birisi mağaraya taş attı adamlar birbirine girmiş.

Hele şükür. Hitap tarafında rezaletim de raporlama başarım iyi durumdaymış.

Bu arada kendimiz hesaplayabiliriz orası ayrı da başarı oranını, başarılı ve başarısız rapor sayısını da toplam raporun yanına ekleyebilirsiniz.

100 Rapor ( 90 Çözümlendi 10 reddedildi %90 Başarı) gibi. Daha iyisi, mantıklısı için bir şeyler düşünülebilir.

Güzel, artık raporlara daha fazla spam rapor atabileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…