W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 514 26 Eylül 2025 #1 Raspberry Pi ile kendim evde e-mail sunucusu açma planım var kişisel kullanımım için. Yedeklemeyi nasıl yaparım kolay yöntemi var mı?
Raspberry Pi ile kendim evde e-mail sunucusu açma planım var kişisel kullanımım için. Yedeklemeyi nasıl yaparım kolay yöntemi var mı?
E erkanagri Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 243 Çözümler 5 Beğeniler 128 28 Eylül 2025 #2 Öncelikle statik ip edinmen gerekecek. En son Turknet'te aylık ipv4 fiyatı 150TL civarındaydı.
KS KS W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 514 28 Eylül 2025 #3 erkanagri dedi: Öncelikle statik ip edinmen gerekecek. En son Turknet'te aylık ipv4 fiyatı 150TL civarındaydı. Genişletmek için tıkla... Dostum bunları zaten biliyorum bütün kurulumdan sonra yedekleme için nasıl bir yol izlemem lazım? erkanagri dedi: Öncelikle statik ip edinmen gerekecek. En son Turknet'te aylık ipv4 fiyatı 150TL civarındaydı. Genişletmek için tıkla... Ayrıca statik IP şart değil dinamik DNS ilede yapılıyor olması lazım.
erkanagri dedi: Öncelikle statik ip edinmen gerekecek. En son Turknet'te aylık ipv4 fiyatı 150TL civarındaydı. Genişletmek için tıkla... Dostum bunları zaten biliyorum bütün kurulumdan sonra yedekleme için nasıl bir yol izlemem lazım? erkanagri dedi: Öncelikle statik ip edinmen gerekecek. En son Turknet'te aylık ipv4 fiyatı 150TL civarındaydı. Genişletmek için tıkla... Ayrıca statik IP şart değil dinamik DNS ilede yapılıyor olması lazım.