Merhaba arkadaşlar, ileride gerçekleştirmek istediğim dünyayı gezme hayalimi şu aralar heves atma amacıyla Street View ile ülkelerin rastgele şehirlerine dokunup birer görsel bırakacağım. Yorumlarınızı bekliyorum. İyi seyirler! Bir sonraki konumda en güzel görselleri bırakacağım.
Dünyayı gezmeyi bende istiyorum ve yapacağım ayrıca bence bütün insanların dünyayı gezmesi lazım en azından bunu istemesi lazım bir kere geliyoruz sonuçta şu dünyaya.
Benim gitmek istediğim ülkelerde; ABD, Çin, Japonya, İsviçre, Avustralya, İtalya, BAE.
Dünyayı gezmeyi bende istiyorum ve yapacağım ayrıca bence bütün insanların dünyayı gezmesi lazım en azından bunu istemesi lazım bir kere geliyoruz sonuçta şu dünyaya.
Benim gitmek istediğim ülkelerde; ABD, Çin, Japonya, İsviçre, Avustralya, İtalya, bae.
Merhaba arkadaşlar, ileride gerçekleştirmek istediğim dünyayı gezme hayalimi şu aralar heves atma amacıyla street view ile ülkelerin rastgele şehirlerine dokunup birer görsel bırakacağım. Yorumlarınızı bekliyorum. İyi seyirler! Bir sonraki konumda en güzel görselleri bırakacağım.
Hocam, güzel olmasına güzel de, bence ne kadar saygılı ve zeki bir toplum olsalar da kültürlerimiz çok benzer. Ne bileyim, Asya ve Afrika'yı tercih ederdim. Bambaşka hayatlar, bambaşka kültürler... Umarım anlatabilmişimdir. Ek olarak, örnek vermem gerekirse, Çin. Adamlar resmen ayrı bir dünyadalar.