wallywestr

Uzman
Aralarında yapı kalitesi veya Switch vs. hakkında net olarak üstün olan biri var mı? Yoksa sadece shape'e göre tercih yapmak güvenli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapı kaliteleri benzer. Elinize hangisi daha iyi oturuyorsa onu seçin. Ergo bir fare ER21 Pro. Ergo seviyorsanız A9 Ultra size göre değil. Switchleri farklı, @michaelscofield hocam switch detaylarını vermiş zaten vermeme gerek kalmamış. Aynı düzeyde switchler, ikisi de güzel. Shape'e göre tercih yapabilirsiniz.

Yapı kaliteleri benzer. Elinize hangisi daha iyi oturuyorsa onu seçin. Ergo bir fare ER21 Pro. Ergo seviyorsanız A9 Ultra size göre değil. Switchleri farklı, @michaelscofield hocam Switch detaylarını vermiş zaten vermeme gerek kalmamış. Aynı düzeyde Switch'ler, ikisi de güzel. Shape'e göre tercih yapabilirsiniz.
Palm ve relaxed claw karışık kullanıyorum, genelde %60 relaxed claw. Dav3 HyperSpeed kullanıyorum elime biraz küçük geldi. Mağazada da GPX denedim ergonomik olmamasına rağmen ele oturdu gibi hissettirdi. Bildiğim kadarıyla A9 Ultra da aynı shapte. Uyar mı sizce bana?

Palm ve relaxed claw karışık kullanıyorum, genelde %60 relaxed claw. Dav3 HyperSpeed kullanıyorum elime biraz küçük geldi. Mağazada da GPX denedim ergonomik olmamasına rağmen ele oturdu gibi hissettirdi. Bildiğim kadarıyla A9 Ultra da aynı shapte. Uyar mı sizce bana?
GPX 2 uyduysa A9 Ultra'da uyar. Aynı shape denebilir.

A9 Ultra'da Omron optik, Rawm'da raesha optik Switch var. Ben ucuza rawm alırdım. İkisinin de malzeme kalitesi iyi. İkisi de üzmez. Rawm seçme sebebim, daha ucuz olması.
Hangi Switch daha iyidir? Ayrıca A9 ile problem yaşayan alma diyen çok gördüm rawm ise aşırı iyi bir marka gibi sürekli övülüyor arada o yüzden kaldım. A9 ultranın kronik bir problemi vs var mıdır?

Hangi Switch daha iyidir? Ayrıca A9 ile problem yaşayan alma diyen çok gördüm rawm ise aşırı iyi bir marka gibi sürekli övülüyor arada o yüzden kaldım. A9 ultranın kronik bir problemi vs var mıdır?
Kronik problemi yok. Şu switch daha iyi denilemez ikiside gayet iyi, sorunsuz.

A9 Ultra'da sorun yaşamak biraz zor. Shapesini beğendiğiniz GPX 2 ile donanım olarak çok benzer.

Screenshot_2025-11-26-11-54-48-613-edit_com.android.chrome.webp

Kronik problemi yok. Şu switch daha iyi denilemez ikiside gayet iyi, sorunsuz.

A9 Ultra'da sorun yaşamak biraz zor. Shapesini beğendiğiniz GPX 2 ile donanım olarak çok benzer.
Shape beğensem de sonuçta 1-2 dk deneyebildim. Sizce genel manada GPX 2 shape relaxed claw ve palm tutuşa uygun mudur?