Relaxed Claw'a uyar. Eliniz çok büyük değilse palmda tutulur, benim elim 19 cm, palm tuttuğumda rahat etmiştim.
18.5 cm ile o zaman rahatça tutarım. Mantıken ER21 Pro daha alışık olduğum bir shape ama 122.2mmlik dav3 HyperSpeed küçük hissettiriyor ER21 Pro ise 123.7mm aşırı fark yok yani o yüzden aynı hissettirmesinden çekiniyorum. A9 Ultra ise 125mm. Wraith iade de olmadığı için insan deneyip göreyim diyemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
18.5 cm ile o zaman rahatça tutarım. Mantıken ER21 Pro daha alışık olduğum bir shape ama 122.2mmlik dav3 HyperSpeed küçük hissettiriyor ER21 Pro ise 123.7mm aşırı fark yok yani o yüzden aynı hissettirmesinden çekiniyorum. A9 Ultra ise 125mm. Wraith iade de olmadığı için insan deneyip göreyim diyemiyor.
A9 Ultra rahat ettirir gibi. Bu kadar takmayın boyut işini bence. Ben mouse alırken fazla palma kaçmayan her türlü mouseye okeyim mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Çok bütçe sıkmaya gerek yok A9 Ultra iyidir hayırlı olsun.
yeni nesil mcu kullanıldı diyorlar seneye hepsinde o olacakmış a9 ultradaki mcu eski kalırsa sıkıntı olur mu yoksa aksine mcu yeni diye performansı daha mı belirsiz hocam

Çok bütçe sıkmaya gerek yok A9 Ultra iyidir hayırlı olsun.
hocam anlıyorsanız şu başlığa bakabilir misiniz https://techolay.net/sosyal/konu/at...us-basilmadan-calismiyor.162129/#post-1464398

Son düzenleme: