Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rhungon501

Çalışkan
Arkadaşlar selamlar.

İlk defa bir kablosuz oyuncu faresi satın aldım (RAWM Leviathan V4). Bildiğiniz üzere bu tip fareler kablosuz bağlantı için dongle ile geliyor. Benim bilgisayarımda da Bluetooth 5.3 özelliği var.

Bu dongle yerine fareyi Bluetooth ile kullanabilir miyim? Ürünün sayfasında bağlantı türü olarak "Kablolu / 2.4G Kablosuz" denmiş, o nedenle merak ettim.

Çözüm
@rhungon501, Bluetooth desteği yok modelin. Ya dongle ya da kablo ile kullanabilirsiniz. Bluetooth gecikme yapar zaten.
Screenshot_2026-03-05-16-08-09-509_com.android.chrome-edit.webp
@rhungon501, Bluetooth desteği yok modelin. Ya dongle ya da kablo ile kullanabilirsiniz. Bluetooth gecikme yapar zaten.
Anladım. Bir şey daha merak ediyorum cevaplarsanız çok memnun olurum.

Bu dongle'ı bilgisayarı kapattığımda her seferinde çıkarmama gerek yok değil mi? Bilgisayara takılı durmasında bir sakınca yoktur yani? Yalnızca mouse'u altındaki tuştan kapatmak yeterli olur mu? Yoksa dongle'ı da çıkarmalı mıyım?

Bu dongle'ı bilgisayarı kapattığımda her seferinde çıkarmama gerek yok değil mi? Bilgisayara takılı durmasında bir sakınca yoktur yani? Yalnızca mouse'u altındaki tuştan kapatmak yeterli olur mu? Yoksa dongle'ı da çıkarmalı mıyım?
Dongle'ı ve mouse'u kapatmanıza gerek yok. PC kapanınca dongle kapanır, mouse birkaç dakika içinde uyku moduna geçer. İkisini de ellemenize gerek yok kısacası, PC'yi kapatın geçin.

A
Dongle'ı ve mouse'u kapatmanıza gerek yok. PC kapanınca dongle kapanır, mouse birkaç dakika içinde uyku moduna geçer. İkisini de ellemenize gerek yok kısacası PC'yi kapatın geçin.
Aynen öyle oluyor, dongle otomatik kapanıyor. Mouse'da belli bir süre sonra uyku moduna geçiyor ama ben yine de hiç şarjı azalmasın diye kapatsam mı diye düşündüm.