Rawm Leviathan V4 sol click sorunu ve garanti süreci

atrain00

Çalışkan
Merhaba, Wraith üzerinden Leviathan V4 almıştım. Mouse 3-4 gün sonra sol tık basmamaya başladı. Diğer her şey çalışıyor fakat sol tık çalışmıyor. Yazılımsal mı acaba diyerek biraz araştırma yaptım; bir kere Windows Gezgini'ni Görev Yöneticisi'nden yeniden başlattım ve çalıştı ama artık denk mi geldi bilmiyorum çünkü bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtığımda sorun aynıydı. Farklı bir bilgisayarda denedim fakat hala sorun vardı. Servise gönderdim ve servis herhangi bir sorun olmadığını, artı olarak kasanın altında çizik olduğunu ve kullanıcı hatası olabileceğini iletti. Nasıl 2-3 günde bir çizik olabilir ki? Zaten aktif olarak adamakıllı kullanmadım bile. Nasıl ilerleyeceğim? Hayatımda ilk defa böyle saçma bir şey görüyorum, paramın boşa gitmesini istemiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_3754.webp
    154,7 KB · Görüntüleme: 72
Hiç uğraşmayın direkt THH'ye başvurun.

İlk 6 ay arıza veren mal ayıplıdır direkt iaden alınır veya değişimin sağlanır.

Wraith'in satış adabı şu. Ürünü sattık artık bizden çıktı. Gerisiyle ilgilenmiyorlar. Ben kimseye artık Wraith önermiyorum. Ne iade alıyorlar ne de THH kararına saygı duyuyorlar. Üstüne itiraz davası açıyorlar.

Tam olarak ne yapacağım ben hocam THH davasıda Allah bilir ne kadar sürüyor bir forumda okumuştum Enes kirazoğluna veya multiplayera mail atın diye ne alaka anlamadım orası ayrı konuda.

Nerede yaşıyorsunuz.

@fortunee, Wraith'ten Wraith markalı ürünler dışında iade neredeyse imkansız dediğiniz gibi. THH kararina itiraz meselesi ayrı saçmalık. Kendilerine göre kanun yaratmışlar.

Evet dediğiniz gibi kendilerine göre kanun yaratıyorlar. Buna hakları yok. Eskiden önerirdim ama artık önermiyorum. alım da yapmıyorum. Bu arada konudan bağımsız HyperX konunuz çok işime yaradı. Sayenizde ellerinde yedek parça olmadığı için sıfır bir kulaklık gönderilecek. Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…