Detaylar
Kim cevapladı?Shock Blast
Uzman
Normal barracuda ile ilgili bir bilgim yok fakat X modeli aşırı boğuktu, Artics 7 eskidi, en mantıklısı Cloud 3 wireless.Kablolu kulaklıktan kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum ilk defa alacağım gecikme durumları var mı? Mikrofonu iyi olmalı oyun, dizi, film için kullanacağım başlıktaki 2 ürünü beğendim hangisini almalıyım?
Ses konusunda Barracuda daha üstün. Malzeme kalitesi ve mikrofon SteelSeries'in üstün olduğu yerler. Kullandığım Barracuda 2 yılı göremeden yanlardan çatlamaya başladı. Yapıştırıcı ve gorilla bantla kolayca hallediliyor ama uğraşmak ister misin bilemem.
Woex
Uzman
Cloud 3 Beğenmedim Ama Steelseries Nova 7 Yeni Galiba Nasıldır Bilgin Var Mı?Normal barracuda ile ilgili bir bilgim yok fakat X modeli aşırı boğuktu, Artics 7 eskidi, en mantıklısı Cloud 3 wireless.
- Makaleler
- 1
Arctis 7+ kullanıyorum 1 yıldır ve gayet iyi. Sorun varsa sorabilirsin. Ek olarak, Barracuda X almıştı bir arkadaşım; uygulamasını ve malzeme kalitesini hiç sevmemişti. Birisi 'eskimiş' demiş ama sonuçta burada ekran kartı almıyoruz, ayrıca bu cihaz da 15 yaşında değil. Günümüzde gayet iş görüyor. Sürekli bu kulaklığın avukatlığını yapıyormuşum gibi görünüyorum ama gerçekten, karşılaştırılan cihaz Barracuda X. Gözünüzü seveyim, denk mi sizce?Kablolu kulaklıktan kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum ilk defa alacağım gecikme durumları var mı? Mikrofonu iyi olmalı oyun, dizi, film için kullanacağım başlıktaki 2 ürünü beğendim hangisini almalıyım?
Arctis 7 ve 9’un rakibi bence HS80 falan. Arctis 7+ alınabilir; ben MediaMarkt'ta deneyip aldım. Nova 7 bana ufak geldi, bu yüzden Arctis 7 aldım. Ama Nova kulağına oturuyorsa o da olabilir.
Woex
Uzman
Mediamarkta deneyip alma fikri benimde aklıma geldi Arctis 7 veya daha yeni olduğu için nova 7 alacağım gibiArctis 7+ kullanıyorum 1 yıldır ve gayet iyi. Sorun varsa sorabilirsin. Ek olarak, Barracuda X almıştı bir arkadaşım; uygulamasını ve malzeme kalitesini hiç sevmemişti. Birisi 'eskimiş' demiş ama sonuçta burada ekran kartı almıyoruz, ayrıca bu cihaz da 15 yaşında değil. Günümüzde gayet iş görüyor. Sürekli bu kulaklığın avukatlığını yapıyormuşum gibi görünüyorum ama gerçekten, karşılaştırılan cihaz Barracuda X. Gözünüzü seveyim, denk mi sizce?
Arctis 7 ve 9’un rakibi bence HS80 falan. Arctis 7+ alınabilir; ben MediaMarkt'ta deneyip aldım. Nova 7 bana ufak geldi, bu yüzden Arctis 7 aldım. Ama Nova kulağına oturuyorsa o da olabilir.
Shock Blast
Uzman
Evet dediğim şey mantıklı 2017 kulaklığı bu. Piyasa değişir yenisi çıktı diye eskisini niye alsın millet özelliklede yeni modelleriyle resmen aynı fiyata satilirken, piyasada yenisi çıktı diye ölen bir sürü kulaklık var , Blackshark V2 pro 2020, G pro x Wireless, Astro GEN 4 gibi. Artics seriside bunlardan birisi Nova çıktı daha iyisi neden hala artics alsın?Arctis 7+ kullanıyorum 1 yıldır ve gayet iyi. Sorun varsa sorabilirsin. Ek olarak, Barracuda X almıştı bir arkadaşım; uygulamasını ve malzeme kalitesini hiç sevmemişti. Birisi 'eskimiş' demiş ama sonuçta burada ekran kartı almıyoruz, ayrıca bu cihaz da 15 yaşında değil. Günümüzde gayet iş görüyor. Sürekli bu kulaklığın avukatlığını yapıyormuşum gibi görünüyorum ama gerçekten, karşılaştırılan cihaz Barracuda X. Gözünüzü seveyim, denk mi sizce?
Niye? Ses karakteri mi uymadi? Frekans tepkisi olarak en düzgün olan kulaklık fiyat bandinda , Nova 7'den bile tutarlı ses kalitesi daha iyidir Rtings'te detayli karşılaştırmaları bulunuyor.Cloud 3 Beğenmedim Ama Steelseries Nova 7 Yeni Galiba Nasıldır Bilgin Var Mı?
- Makaleler
- 1
Kullanan kişi beğenmedikten sonra, isterse Nova Pro'dan iyi olsun, verilerin ne önemi var ki?Niye? Ses karakteri mi uymadi? Frekans tepkisi olarak en düzgün olan kulaklık fiyat bandinda , Nova 7'den bile tutarlı ses kalitesi daha iyidir Rtings'te detayli karşılaştırmaları bulunuyor.
agrofea
Uzman
Evet dediğim şey mantıklı 2017 kulaklığı bu. Piyasa değişir yenisi çıktı diye eskisini niye alsın millet özelliklede yeni modelleriyle resmen aynı fiyata satilirken, piyasada yenisi çıktı diye ölen bir sürü kulaklık var, BlackShark V2 Pro 2020, G PRO X Wireless, Astro gen 4 gibi. Artics seriside bunlardan birisi Nova çıktı daha iyisi neden hala Artics alsın?
Niye? Ses karakteri mi uymadi? Frekans tepkisi olarak en düzgün olan kulaklık fiyat bandinda, Nova 7'den bile tutarlı ses kalitesi daha iyidir RTINGS'te detayli karşılaştırmaları bulunuyor.
2017 kulaklığı alınmaz yeni ucuz sürücüler daha iyi performans verir. Her şeyi geçtim BT olmayan oyuncu kulaklığı alınmaz.
Bir de steeless bence abartı bir kulaklık çok sponsoru olan ürünlerden uzak durmak lazım.
Müzik sesi kötü. Bir kulaklık alırken 2 kere düşünürüm.
Son düzenleme: