Süper fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Detaylar
Kim cevapladı?Hellmonger
Becerikli
Vallahi bedava kaçırılmaz.
Süper fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Bir tek bana mi pahalı geliyor kulakliklara bu para vermek.
Torukojin Kaneki
Başarılı
O fiyata bedava.Bir tek bana mi pahalı geliyor kulakliklara bu para vermek.
Xbox 360E
Üstün
Sadece ses versin diye alıyorsan pahalı gelir hocam.Bir tek bana mi pahalı geliyor kulakliklara bu para vermek.
Sadece ses versin diye alıyorsan pahalı gelir hocam.
Ben mikrofon kullanmam sadece oyunda ses kasıyorum bazen o 600-1000TL arası işimi görüyor bu sanirsam yayıncılik veya ihtiyaçları olan kişiler için.
Amazon bu aralar çok indirim yapıyor nedense dunde aula S99 1.131'den 709TL'ye düşmüştü hemen aldım.
Hellmonger
Becerikli
Bir tek bana mi pahalı geliyor kulakliklara bu para vermek.
Ses var ses var. Kaliteli ses başka hocam. Şarj süresi batarya hatta kullanılan kumaş ped kalitesi vs her şey farklı oluyor.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Daha çok profesyonel/üst ranklar için.Ben mikrofon kullanmam sadece oyunda ses kasıyorum bazen o 600-1000TL arası işimi görüyor bu sanirsam yayıncılik veya ihtiyaçları olan kişiler için.
Amazon bu aralar çok indirim yapıyor nedense dunde aula S99 1.131'den 709TL'ye düşmüştü hemen aldım.
Ses var ses var. Kaliteli ses başka hocam. Şarj süresi batarya hatta kullanılan kumaş ped kalitesi vs her şey farklı oluyor.
Benim hiç ihtiyacım olmadığı için pahalı gelebilir evet ben mesela ekran kartında hiç paraya bakmıyorum tamamen ihtiyaç meselesi ben zaten hikayeli oyunlar oynuyorum Valorant CS:GO oynamiyorum.
Torukojin Kaneki
Başarılı
O yüzden gerek duymazsın Lara Croft. O fiyata o performansı veren kulaklık yok ki baya iyi bir indirim. Aslında bana kalırsa hikayeli oyunlarda da önemli kulaklık. Zevk meselesi tamamen.Benim hiç ihtiyacım olmadığı için pahalı gelebilir evet ben mesela ekran kartında hiç paraya bakmıyorum tamamen ihtiyaç meselesi ben zaten hikayeli oyunlar oynuyorum Valorant CS:GO oynamiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-