Gaming kulak içi kulaklık bakıyorum ama bir türlü içime sinen bir şey bulamıyorum. Kulak üstü kulaklıktan da nefret ediyorum kafama ve kulaklarıma baskı yaptığı için. Gözlükte kullanınca daha da bir zorlu oluyor. Napsam bunu mu alsam bilemedim. Yorumlarda herkes bedava yazmış
Detaylar
Kim cevapladı?Hellmonger
Becerikli
Gaming kulak içi kulaklık bakıyorum ama bir türlü içime sinen bir şey bulamıyorum. Kulak üstü kulaklıktan da nefret ediyorum kafama ve kulaklarıma baskı yaptığı için. Gözlükte kullanınca daha da bir zorlu oluyor. Napsam bunu mu alsam bilemedim. Yorumlarda herkes bedava yazmış
Bende gözlük kullanıyorum bu rahatsız etmiyor çok rahat kulaklık ayar kademe seçeneği de fazla konforlu ve rahat hafif.
Sizce alınır mı gerçekten? Tek kablosuz kalmayan kulaklık kaldı. Bluetooth ile kullanıyorum ama online da vs mecbur kabloya dönüyorum. Pahalı mı fiyatı vs nasıl?
Alınır hocam. Fiyat süper.Sizce alınır mı gerçekten? Tek kablosuz kalmayan kulaklık kaldı. Bluetooth ile kullanıyorum ama online da vs mecbur kabloya dönüyorum. Pahalı mı fiyatı vs nasıl?
Hellmonger
Becerikli
Sizce alınır mı? Gerçekten? Tek kablosuz kalmayan kulaklık kaldı. Bluetooth ile kullanıyorum ama online da vs mecbur kabloya dönüyorum. Pahalı mı fiyatı vs nasıl?
Harika fiyat şu an en ucuz hali ister kablosuz ister Bluetooth ister kablolu 3.5 jak da kullanabiliyorsun.
Bulursan bana da haber ver. Bende ezelden kalma Cloud Silver var pedleri durduk yerde eridi. Güzel oyuncu kulak içi varsa önerilere açığım. Kafa üstü hem ağırlık yapıyor, hem terletiyor, hem pedleri dökülüyor. Dökülünce de rezillik resmen üstü de soyuldu tamamen soydum her yer simsiyah bulaşıyor falan. Artık uzak duruyorum.Gaming kulak içi kulaklık bakıyorum ama bir türlü içime sinen bir şey bulamıyorum. Kulak üstü kulaklıktan da nefret ediyorum kafama ve kulaklarıma baskı yaptığı için. Gözlükte kullanınca daha da bir zorlu oluyor. Napsam bunu mu alsam bilemedim. Yorumlarda herkes bedava yazmış
Yemin ederim ne yazdıysan aynısını yaşıyorum ve 2-3 gündür deli gibi kulak içi kulaklık arıyorum. Bir türlü içime sinen bir şey bulamadım. Özellikle kulağa dolanan iem lerden istemiyorum. Sen de bulursan bana haber et olur mu? Wraithten çok öneriyolar ama o sitede tüm iemler kulak üstünden dolanıyorBulursan bana da haber ver. Bende ezelden kalma Cloud Silver var pedleri durduk yerde eridi. Güzel oyuncu kulak içi varsa önerilere açığım. Kafa üstü hem ağırlık yapıyor, hem terletiyor, hem pedleri dökülüyor. Dökülünce de rezillik resmen üstü de soyuldu tamamen soydum her yer simsiyah bulaşıyor falan. Artık uzak duruyorum.
Bu, MCHOSE V9 ve Logitech G535 arasında kaldım. Ama bunun kulak pedlerinin içinin dar olması beni biraz düşündürüyor. G535'in ise 87 dB olmasından dolayı ses seviyesi beklentimi karşılamaz diye çekiniyorum. Bir de kara cumada fiyatı daha da düşer mi acaba?
ltcolbaron41
Uzman
Bana kuponla birlikte 2700 e düşüyor alınır mi