Hellmonger 56
Uzman
Bu fiyata %100 alınır mı? Ne dersiniz? Çok bir kulaklık ihtiyacım yok fakat iyi mikrofonlu bir kulaklık lazım yoksa kafaüstü kulaklıkları pek sevmem. Çok memnun kalmasak da ikinci elde yine 2.5 - 3 arasına gider mi?
Ben sana söyleyeyim.
Kulaklık ses dengesi güzel bas tiz dengesi iyi. Ses seviyesi yeterli çok yüksek değil.
Kulaklığın program desteği yok. Tak çalıştır USB dongle ile çalışıyor 2.4 GHz çekim gücü çok iyi evde her yerden çekiyor. Gecikme çok düşük.
Bluetooth da keza sorunsuz. Telefondan uygulaması var şarj durumunu oradan görebiliyorsun ekolayzer ayarı da oradan yapılabiliyor.
Mikrofon kalitesi yeterli mükemmel değil. Tak çıkar şeklinde boom mikrofon. Temiz ses veriyor.
50 saat şarj süresi oldukça yeterli istersen kablolu bile kullanılabiliyor 3.5 jack ile.
7.1 kendi içinde var programdan açılıyor ancak daha kalitelisini istersen THX var indirim ile 10 dolara alınıyor.
Ben aldım hem stereo sesi hem de 7.1 sesi çok kaliteli yapıyor. Ekstradan ekolayzer ayarı geliyor PC'den ayar yapabiliyorsun bass Boost sound normalization gibi ayarlar 7.1 için uzaklık yakınlık ayarı geliyor. Hiçbir oyunda ses kasamama vs yaşamadım.
Malzemesi çok iyi değil plastik ancak normal kullanımda bir sıkıntısı yok 1.5 seneden fazla oldu hiçbir sorun yok bir yeri kırılmadı çatlamadı. Hem evde hem sokakta dinledim.
Gömülü mikrofon olmadığı için sokakta mikrofonsuz sadece müzik için kullandım.
Hafif 250 gram kafayı yormuyor. Hiç ağrı vs yok. Pedler çok kaliteli 0 ter.
Diyebileceğim bunlar bu paraya ben param olsa bir tane daha alır koyarım. Ben memnunum.
2 elde iş çok değişir. Normal birine satarsan bulursan iyi ama al-sat çılar fiyat öldürmeden bir şey almaz. Yani uğraştırır.