Basilisk V3 farenin ayarlarını yaptım. Ancak PC kapayıp açtığımda mouse eski ayarına dönüyor ama uygulamayı açtığımda yaptığım ayarlar geliyor. İlla uygulamayı açmak mı zorundayım? Bir de PC kapatıp açtığımda mouseden Click sesi geliyor Free spin Scroll'la mı alakalı lütfen kullanan biri cevaplarsa sevinirim.
Basilisk V3 farenin ayarlarını yaptım. Ancak PC kapayıp açtığımda mouse eski ayarına dönüyor ama uygulamayı açtığımda yaptığım ayarlar geliyor. İlla uygulamayı açmak mı zorundayım? Bir de PC kapatıp açtığımda mouseden Click sesi geliyor Free spin Scroll'la mı alakalı lütfen kullanan biri cevaplarsa sevinirim.
Macro programsız çalışmıyor sadece bazı ayarları kaydediyor.
Ben o fareyi daha önce kullanmıştım o Click sesi gibi bir ses geliyordu ama bende ışıkları RGB yanınca yapıyordu. Daha sonra da PC de kilitlenmeler falan başladı durduk yere random 2 ay uğraştım ve en son bu mouse un neden olduğunu anladım mouse değiştim PC düzeldi. Sanırım USB'den sorun yaratıyordu veya başka bir sorunu vardı.
Sırf o uygulaması yüzünden zaten tüm ekipmanı sattım Razer. Barracuda X var program desteği yok bir de Basilisk v3X HyperSpeed var onda da program olmadan macro vs çalışmıyor diğer her şeyi sadece 1 profile kaydediyor zaten 1 profil hafızası var. Programı da sildim çünkü gerçekten PC'yi gereksiz yoran bir program. Ayrıca her PC kapattığımda hala bir hata verip öyle kapanıyor hala düzeltmediler.