Ilidra

Gelişen
Şarj olurken, olduğunda ya da şarj etmem gereken uyarıyı vereceği yüzdenin altına indiği zamanda bile herhangi bir ibare, bildirim, ışık göstermiyor. Bu sebepten ötürü garantiye verdim ve iade aldılar, ben de yenisini talep ettim ancak bunda da aynı şekilde hiçbir ibare mevcut değil. Normalde şarj olurken Razer logosu yeşil yanıp söner, tam dolduğunda düz yeşil yanardı ama yanmıyor.

Başka birinde de bu mouse varsa onda da bu sorunun olup olmadığını söylerse çok sevinirim. Normali artık bu mu, öğrenmek istiyorum.

Şarj olurken, olduğunda ya da şarj etmem gereken uyarıyı vereceği yüzdenin altına indiği zamanda bile herhangi bir ibare, bildirim, ışık göstermiyor. Bu sebepten ötürü garantiye verdim ve iade aldılar, ben de yenisini talep ettim ancak bunda da aynı şekilde hiçbir ibare mevcut değil. Normalde şarj olurken Razer logosu yeşil yanıp söner, tam dolduğunda düz yeşil yanardı ama yanmıyor.

Başka birinde de bu mouse varsa onda da bu sorunun olup olmadığını söylerse çok sevinirim. Normali artık bu mu, öğrenmek istiyorum.
Sorununuzu anlamak için bazı adımlar izleyebiliriz. Razer Basilisk V3 Pro farenizin şarj olup olmadığını kontrol etmek ve sorunları gidermek için şu adımları takip edin:

1. Bağlantı Kontrolü:
- Farayı USB kablosu ile bilgisayara veya şarja takın.
- Kablo ve USB portlarının sağlam ve düzgün çalıştığından emin olun. Farklı bir USB portu veya kablo deneyin.

2. Güç Kaynağını Kontrol Edin:
- Farenizi doğrudan bilgisayarın USB portuna bağlayın. Bazı güç adaptörleri farenizi şarj etmeyebilir.

3. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Razer Synapse yazılımını bilgisayarınıza indirin ve kurun.
- Yazılımı açarak farenizin bağlı olup olmadığını kontrol edin. Firmware güncellemeleri var mı göz atın.

4. Farenizi Sıfırlayın:
- Farenizin sıfırlama işlemini gerçekleştirin (Genellikle farenin altında siyah bir düğme vardır. Basılı tutarak farenin sıfırlanmasını sağlayabilirsiniz.).

5. Işık Ayarlarını Kontrol Edin:
- Razer Synapse üzerinden ışık ayarlarını kontrol edin. Durum ışığını açıp kapatma opsiyonu olabilir.

6. Başka Bir Aygıtta Deneyin:
- Farenizi başka bir bilgisayara veya cihazınıza bağlayarak çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

7. Destek ile İletişime Geçin:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Razer müşteri desteği ile iletişime geçmek iyi bir fikir olabilir.

Bu adımları izleyerek farenizin şarj durumu hakkında daha fazla bilgi elde edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, farenin kendisinde bir üretim hatası olabilir.