Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Beğeniler 865 6 Aralık 2025 #1 Discord'da arkadaşımla konuşurken bir anda mikrofon gitti. Sebebi nedir sizce? 3 yıldır kullanmama rağmen bir sorun yaşamamıştım. Denetim masasında herhangi bir sorun gözükmüyor: Sizce nedeni ne olabilir? @Yener K Son düzenleme: 5 Aralık 2025
Discord'da arkadaşımla konuşurken bir anda mikrofon gitti. Sebebi nedir sizce? 3 yıldır kullanmama rağmen bir sorun yaşamamıştım. Denetim masasında herhangi bir sorun gözükmüyor: Sizce nedeni ne olabilir? @Yener K
Çözüm Veira 6 Aralık 2025 Yener K dedi: Discord içi ayarlara da bakın. Bas konuş sebebiyle de olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ses kartının USB'sini söküp diğer USB girişine takınca çözüldü. Şu anlık bir sorun yok. Bundan önce format + 5 kere Synapse sil yükle yapmış olabilirim.
Yener K dedi: Discord içi ayarlara da bakın. Bas konuş sebebiyle de olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ses kartının USB'sini söküp diğer USB girişine takınca çözüldü. Şu anlık bir sorun yok. Bundan önce format + 5 kere Synapse sil yükle yapmış olabilirim.
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.717 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.971 Yer Kocaeli 6 Aralık 2025 #2 Discord içi ayarlara da bakın. Bas konuş sebebiyle de olabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Beğeniler 865 6 Aralık 2025 #3 Yener K dedi: Discord içi ayarlara da bakın. Bas konuş sebebiyle de olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ses kartının USB'sini söküp diğer USB girişine takınca çözüldü. Şu anlık bir sorun yok. Bundan önce format + 5 kere Synapse sil yükle yapmış olabilirim. Artı 0 Eksi Çözüm
Yener K dedi: Discord içi ayarlara da bakın. Bas konuş sebebiyle de olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ses kartının USB'sini söküp diğer USB girişine takınca çözüldü. Şu anlık bir sorun yok. Bundan önce format + 5 kere Synapse sil yükle yapmış olabilirim.