Merhaba 4K gibi bir bütçem var Barracuda X için indirim kovalıyordum bunu gördüm evet 5K ama daha iyi diye biliyorum, birazcık çıkarabilirim bütçeyi. Asıl sorum bu kulaklık sadece PS5 için mi PC'ye de bağlanıyor mu? PC olan versiyonunda bir farkı var mı?
Razer BlackShark V2 Pro kulaklığının PS5 için kullanılmasının yanı sıra PC'ye de bağlanabileceğini belirtmek isterim. İşte adım adım detaylar:

- Bağlantı Türü: BlackShark V2 Pro, hem kablosuz hem de kablolu olarak kullanılabilir. PC'de de 3.5mm jack girişini kullanarak bağlayabilirsiniz.

- Uyumluluk: Kulaklık, PS5 ile Bluetooth teknolojisi aracılığıyla da çalışıyor ancak PC'de daha fazla özellik kullanmanıza olanak tanıyan Razer Synapse yazılımıyla uyumludur.

- Farklılıklar: PC versiyonu genellikle oyun ayarlarını ve ses profillerini özelleştirmenize olanak tanıyan yazılım desteği sunar.

- Kullanım: Eğer oyunu PS5'te oynama düşünceniz varsa, kulaklık PS5 için direkt bağlanabilir. Ancak PC'de bazı ek özelliklerden yararlanmak için yazılımı indirmeniz gerekecektir.

Bütçeniz dahilinde Barracuda X ile BlackShark V2 Pro arasında karar vermek, kullanım amacınıza ve oyun deneyiminize göre değişiklik gösterebilir. Eğer hem PS5 hem de PC için kullanım düşünüyorsanız BlackShark V2 Pro iyi bir tercih olabilir.