Şu an onu kullanıyorum 5 gün oldu alalı iade etmeyi düşünüyorum sesi %100 yapsam bile yetersiz geliyor çoğu kişi bu düşük ses yüzünden konu açmış. İade edip Cloud 3 kablolu almayı düşünüyorum ama aynı düşük sesi onda da yaşarım diye endişeliyim.

Aşırı yüksek sesi yok kulaklığın, haliyle iki tarafıda kulağınıza tam takılıyken dışarıya ses gitmiyordu yani en azından ben öyle bir şikayet almadım. Mikrofon konusunda arkadaşlarımla konuşurkende herhangi bir şikayet almadım sorduğumda da ses almadıklarını söylemişlerdi. Ben bazen emin olmadığımda gürültü engellemeyi aktif ediyordum, öyle, iyiydi Mic.

İyi bir ses codeciniz veya ses kartiniz varsa tercih edilebilir, ben ALC1220 ile kullanıyorum 2 yıldır son derece memnunum. Ses seviyesi dusuklugu yasanmiyor boyle olunca, baska bir cihaza taktigim an kalite dususu bariz oluyor.

Gunumuzde iyi bir codece sahip anakart alacak paraniz varsa muhtemelen bu kulakliktan daha iyi modellere de butceniz yetecektir. Daha iyi alternatifler varsa tercih edin derim.

Tavsiye etmem fiyatı gereksiz yüksek. 1600 - 1700TL'yken iyi bir seçenekti ancak bu bütçede daha iyi alternatifler bulunabilir.

Aralarında ki fark 300 TL hocam. Normalde aslında 200 TL falan fakat V2X biraz zam yemiş.

Biliyorum normal fiyatta olsa alınabilir derdim. 2K'ya en ucuz satılıyor V2x. GX30 ise kodla beraber 1100 TL civarına geliyor ki 2 kata yakın fiyat farkı demek aradaki ufak tefek şeylere kıyasla fiyatı da düşünürsek albenisi yok.

1761158034337.webp

Burada yok mu hocam :/ Cihazı son sese alınca kulaklık titriyor basslardan dolayı, belki bi ayarı vardır yine de