Yarın airport AVM'den almaya gideceğim alıp kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarım. Almak isteyen diğer arkadaşlara yardımcı olur hem.
Tekrardan merhaba, kulaklığı 2-3 saatdir kullanıyorum ilk olarak sevmediğim kısımlar ile başlıyorum. İlk olarak padleri çıkardıktan sonra takması zor, ürünün kutusundan 7.1 özelliği için aktivasyon kodu çıkmadı sadece QR kod çıktı onu okutunca seri numarası ile ürün eklememi istedi. Seri numarası ise padin altında. Geri takarken çok uğraştırdı. 7.1 özelliğini Razer'ın uyguluması ile kullanamadım çünkü özelliği açtığım zaman sesler kesik kesik geliyordu biraz araştırma yaptım bazı kişilerdede uygulama çalışmamış ama benim için çok bir önemi yok. Ve son olarak kulaklığının çıkarılmaması. İyi tarafı benim için çok fazla. Benim hassas bir kulağım var ve Spotify kalitesi ile yüksek kaliteli FLAC müziği dikkatli dinleyince ayırt edebildim. Kulaklık eski kullandığım kulaklığa göre çok hafif bu çok hoşuma gitti. Üründen genel olarak memnun kaldım iyi ki almışım dedittirdi. Son olarak ilk aldığım zaman sesi düşük ve cızırtılı ses veriyordu bununda sebebi anakartın uygulaması kulaklığı hoparlör olarak görmesiydi. Kulaklığı seçince her şey normale döndü.
Burası mikrofonun çıkarılmaması olarak olacaktı yanlış yazmışım.