darthrevan

Uzman
Merhaba, iyi günler dilerim.

Bugün eski Corsair Void RGB Elite Wireless kablosuz olan kulaklığımı satıp yeni bir kulaklık almak istiyorum. HyperX Cloud 2'den bu kulaklığa geçiş yapmıştım ama ses kalitesi bakımından beni çok hayal kırıklığına uğrattı ne yazık ki. Onun için Razer'dan uygun fiyatlı bu kulaklığı gözüme kestirdim ama önceki HyperX Cloud 2 kulaklığım gibi USB ile bağlanabilen veyahut şu anda yine USB ile kullandığım kulaklığım gibi bir harici bir ses kartı ile gelmiyor. Direkt olarak bilgisayarın kasasına jak girişi ile bağlayacağım ama benim anakartın bu kulaklığı ne kadar iyi besleyebileceğini bilmediğimden dolayı biraz araştırma yaptım ama sonunda anakartın kitapçığında şöyle bilgilere ulaştım. Konunun uzmanı arkadaşlara eğer bu kulaklığı alırsam güzel verim alabilir miyim diye sormak istedim sadece.

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Anakartım: ASUS Prime B660-Plus D4.

audio drivers.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Bugün eski Corsair Void RGB Elite Wireless kablosuz olan kulaklığımı satıp yeni bir kulaklık almak istiyorum. HyperX Cloud 2'den bu kulaklığa geçiş yapmıştım ama ses kalitesi bakımından beni çok hayal kırıklığına uğrattı ne yazık ki. Onun için Razer'dan uygun fiyatlı bu kulaklığı gözüme kestirdim ama önceki HyperX Cloud 2 kulaklığım gibi USB ile bağlanabilen veyahut şu anda yine USB ile kullandığım kulaklığım gibi bir harici bir ses kartı ile gelmiyor. Direkt olarak bilgisayarın kasasına jak girişi ile bağlayacağım ama benim anakartın bu kulaklığı ne kadar iyi besleyebileceğini bilmediğimden dolayı biraz araştırma yaptım ama sonunda anakartın kitapçığında şöyle bilgilere ulaştım. Konunun uzmanı arkadaşlara eğer bu kulaklığı alırsam güzel verim alabilir miyim diye sormak istedim sadece.

Eki Görüntüle 130466

Bütçe artma imkanı mevcut mu? 2900 gibi bir fiyatı var v2X'in.

Eki Görüntüle 130466
Razer BlackShark V2 X kulaklığınızı ASUS Prime B660-Plus D4 anakartınızla kullanırken alacağınız ses kalitesini artırmak için aşağıdaki bilgilere dikkat etmeniz faydalı olacaktır:

1. Anakartın Ses Koduğu:
- Realtek 7.1 Surround Sound High Definition Audio CODEC kullanıyor.
- 24-Bit/192kHz playback desteği mevcut, bu da iyi ses kalitesi sağlar.

2. Ses Özellikleri:
- Ses Yalıtımı: Gerekli gürültüyü azalttığı için daha net bir ses deneyimi sunabilir.
- Premium Ses Kapasitörleri: Ses performansını artırmada yardımcı olur.
- Özel Ses PCB Katmanları: Ses sinyallerinin daha kaliteli iletilmesine olanak tanır.

3. Jak Girişi:
- Kulaklığınız jak girişi ile bağlanacak. Anakartınızın ses başlığı, kulaklığın ihtiyacı olan gücü sağlamakta yeterli olmalıdır.

4. Ses Kartı:
- Harici bir ses kartı kullanmak isterseniz, bu gerekebilir ancak anakartın mevcut özellikleriyle tatmin edici bir deneyim elde etme ihtimaliniz yüksektir.

5. Düşünceler:
- Eğer kulaklığı doğrudan anakartınıza bağlarsanız, çoğu kullanıcı için yeterli ses kalitesini sağlayacaktır.
- Ses ayarlarınızı anakart yazılımı üzerinden yaparak daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz.

Bu bilgiler ışığında, Razer BlackShark V2 X ile iyi bir ses deneyimi yaşama şansınız yüksek görünüyor.