iamnoobhas 4

Uzman
O ürün kronik sorunlu. Bilgisayardaki sesler mikrofon ile karşı tarafa gidiyor. Ben iade için İtopya'ya geri gönderdim. Bir oyuncu kulaklığında böyle bir şey olması ayıplıdır.
Bizzat internette gördüğüm her çözümü denedim. Razer desteği bile çözemedi....

O kulaklığın aynısı bende var. Mikrofon ve kulaklık jak ayırıcı geliyor yanında.

Hocam evet kutudan buldum fakat bu sefer sesim mikrofondan karşı tarafa gitmiyor. Sadece cızırtı gidiyor.

O ürün kronik sorunlu. Bilgisayardaki sesler mikrofon ile karşı tarafa gidiyor. Ben iade için İtopya'ya geri gönderdim. Bir oyuncu kulaklığında böyle bir şey olması ayıplıdır.
Bizzat internette gördüğüm her çözümü denedim. Razer desteği bile çözemedi...

Mikrofondan sadece cızırtı gidiyor karşı tarafa. F/P diye aldım fakat galiba iade edeceğim. Daha alalı 2 gün oldu.

PC'de combo jak var mı? Dönüştürücü kullanıyor musunuz?

Hocam kutuda kablo var mış onu taktım ve PC mikrofonu gördü fakat mikrofondan karşıya sadece cızırtı gidiyor. Oysaki yorumlarda mikrofonu çok övülüyordu. Çözümü yoksa iade edeceğim. 2 günde soğudum. Bu kadar zor olmamalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam evet kutudan buldum fakat bu sefer sesim mikrofondan karşı tarafa gitmiyor. Sadece cızırtı gidiyor.

Mikrofondan sadece cızırtı gidiyor karşı tarafa. F/P diye aldım fakat galiba iade edeceğim. Daha alalı 2 gün oldu.

Hocam kutuda kablo var mış onu taktım ve PC mikrofonu gördü fakat mikrofondan karşıya sadece cızırtı gidiyor. Oysaki yorumlarda mikrofonu çok övülüyordu. Çözümü yoksa iade edeceğim. 2 günde soğudum. Bu kadar zor olmamalı.
Hocam iade et kurtul sakın alma 3.5mm'li bir kulaklık. USB'li şart. Vallaha pişman olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
3.5mm kulaklıkların hepsi sorunlu değil hocam. Dediğiniz model bende de vardı evet o modellerde sorunlar var.
Valla kafayı yedim kral ya İtopya inşallah iademi verir. Yoksa Tüketici Heyetine kadar yolu var.

Ne çok saçmalamışsın 3.5 mm kulaklıklar bozuk gibisinden.
Yaşadığımı söylüyorum saçmalamıyorum. Yaşadığımızı söylemekte saçmalık oluyorsa susalım oturalım.

Valla kafayı yedim kral ya İtopya inşallah iademi verir. Yoksa Tüketici Heyetine kadar yolu var.

Yaşadığımı söylüyorum saçmalamıyorum. Yaşadığımızı söylemekte saçmalık oluyorsa susalım oturalım.
Güzel kardeşim senin dediğin tamamen şuna benziyor ben AMD işlemcide sorun yaşadım o yüzden AMD işlemcilerin hepsi bozuk. Bu modelin tek korink sorunu ses ayarı yaprken cızırtı olabiliyor. 15 20 tane aldırmışımdır tek sorun buydu.

Güzel kardeşim senin dediğin tamamen şuna benziyor ben AMD işlemcide sorun yaşadım o yüzden AMD işlemcilerin hepsi bozuk. Bu modelin tek korink sorunu ses ayarı yaprken cızırtı olabiliyor. 15 20 tane aldırmışımdır tek sorun buydu.
Şuana kadar araştırdığım herkes benim sorunumu yaşamış. Bazıları yaşamamış. Bazılarında sonradan ortaya çıkmış bazılarında ise sonradan yok olmuş. Kronik bir problem var bilgisayar sesi mikrofona gidiyor. Tek bende olmadı bu problem. Ben yaşadığım şeyi anlattım senin kime ne kadar aldırdığın umrumda değil senin dediğinde biri çalışmışsa hepsi düzgündür demek. Dahada cevap vermem boş yorum atıyoruz konuya.