Ricardo Quaresma

Başarılı
Razer Blackshark V2X kullanıyorum. Spotify'da şarkı dinlerken normalde full ses açınca arkadaşımın sesini duyamazdım. Şimdi ise full açınca sanki %40-50 açmışım gibi ses geliyor. Kulaklarımda da sorun yok. Yardım ederseniz sevinirim.

Razer BlackShark V2X kullanıyorum. Spotify'da şarkı dinlerken normalde Full ses açınca arkadaşımın sesini duyamazdım. Şimdi ise Full açınca sanki %40-50 açmışım gibi ses geliyor. Kulaklarımda da sorun yok.

Hocam önce sistem tepsisinden ses kısmı kısık olabilri eğer ki kısık değilse ses simgesine sağ tıklayın "ses düzey karıştırıcısını aç" seçeneğine tıklayın (Spotify'ın açık olması lazım) sesin ayarı orada düşük olabilir.

Hocam önce sistem tepsisinden ses kısmı kısık olabilri eğer ki kısık değilse ses simgesine sağ tıklayın "ses düzey karıştırıcısını aç" seçeneğine tıklayın (Spotify'ın açık olması lazım) sesin ayarı orada düşük olabilir.
Orası da fullde hocam. Windows sesi, ses karıştırıcı kısmındaki ses, Realtek'in programındaki ses %100'de. Geçen gün Discord'da arkadaşımla konuşurken WhatsApp'tan birisi aramıştı ve ses kısılmıştı. Ondan dolayı olabilir. Ama nasıl çözebileceğimi hala bilmiyorum.

Ses ayarlarında bu değişmiş olabilir.

1743860402052.webp

Orası da Full'de hocam. Windows sesi, ses karıştırıcı kısmındaki ses, Realtek'in programındaki ses %100'de. Geçen gün Discord'da arkadaşımla konuşurken WhatsApp'tan birisi aramıştı ve ses kısılmıştı. Ondan dolayı olabilir. Ama nasıl çözebileceğimi hala bilmiyorum.

Heee şimdi anladım hocam sorununuzu tekrar sistem tepsisi kısmından ses kısmını seçin ondan sonra ses kısmının hemen üstündeki yerde kulaklık seçme kısmı var oradan mikrofonu seçmiş olabilirsiniz orada muhtemelen 2 tane kulaklık var seçili olan değil de diğer kulaklığa tıklayın sorununuz düzelebilir. Şu kısım bknz:

1743866025191.webp