Razer Blackshark V2X kulaklıktan elektrik çarptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bold Pilot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 138
  • Etiketler Etiketler
    elektrik

Bold Pilot

Deneyimli
Yer
Gediz/Kütahya
Selamlar, kulaklığım Razer Blackshark V2X. Bu kulaklık uzatma kablosu ile geldiği için şöyle bir uca sahip.

1739040266751.webp

Sanırım burası mousepad ile temas ettiği için statik elektrik birikti. Elim buraya değince elektrik çarptı ve Windows'tan aygıt çıkarma sesi geldi (bu yaşandığında monitörün hoparlöründeydim). Bu ucu çıkartıp geri taktım çalışıyor kulaklık. Bir zararı olduğunu sanmıyorum fakat daha önce başıma gelmemişti.

Selamlar, kulaklığım Razer Blackshark V2X. Bu kulaklık uzatma kablosu ile geldiği için şöyle bir uca sahip.

Eki Görüntüle 122769

Sanırım burası mousepad ile temas ettiği için statik elektrik birikti. Elim buraya değince elektrik çarptı ve Windows'tan aygıt çıkarma sesi geldi (bu yaşandığında monitörün hoparlöründeydim). Bu ucu çıkartıp geri taktım çalışıyor kulaklık. Bir zararı olduğunu sanmıyorum fakat daha önce başıma gelmemişti.
Vücudunda da statik elektrik birikmiş. Evet bir sorun olacağını bende zannetmiyorum. Dikkatli olmak lazım. Toprağa yalın ayak basarsan iyi olur.

Çok geçmiş olsun. Bir daha yaşamazsınız umarım. Çok rahatsız oluyorum ben çarpınca. Benim çalıştığım yerdeki adam teli elleyip büküyordu. Çarpmaya alışmış. Çok tuhafıma gidiyordu.
Sağ olasın, vücut elektriğim de genel olarak yüksek galiba birisine dokunduğumda çatır çatır ediyoruz :D

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt