Mister Tux
Üstün
Ana laptobumda (Thinkpad P15G2, 10850H, T1200) Win 10 kurulu ve Windows etliye sutluye karismiyor, sadece benim isteklerim. Ancak Diger laptoplarimda (Nitro 5 (R74800H), G900(10750H), Latitude 5520 (i7 1165G7)) Windows 11 var ve ne zaman isim dusse bu laptoplara aciyorum neymis ana guncellemeyi durduramazmisim, ReCalli benim icin aciyormus, otomatik veri silmeyi aciyormus guya yer acmak icin vs. vs. SuperBox kullaniyorum ve internet pek stabil degil. Aciyorum dizi izleyecegim, bagliyorum televizyona hop arkadas guncelleme indirmeye basliyor. Arkada biri Torrentten dosya cekiyor sanki, basit bir arama bile yapamayacak hale geliyor. Durdurmaya calisiyorum, durmuyor aksine inince hop restart atip kuruyor.Microsoft 2021 yılında Windows 11'i çıkardı. Bu Windows'u kimi sevdi kimi 10 sevdasından vazgeçemeyip 10'da kalmaya devam etti. Peki asıl konu başlığında bellirtiğim gibi Windows 11 neden başarılı değil?
Ülkemizde oyun oynayan bilgisayar kullanan bir sürü bizim gibi genç insanlar var. Nereden baksan hâlâ 11 kullanmayanlar var. Benim de sistemim güzel olmasına rağmen 10 LTSC kullanıyorum. 10'daki rahatlık 11'de maalesef yok. Belki 11'i sevenler vardır ancak hepimiz bu konuya bir cevap bulsak iyi olur. Çünkü hâlâ 2'sinden birini seçemeyenler var.
Yani seni rahat birakmiyor. Windows 10'a geri dondurmeyI duusnuyorum bos bir vakitte. Zaten 4 laptopun 2sini bir gecede sormadan aniden update etti.