Detaylar
Kim cevapladı?Shock Blast
Uzman
Sürer biraz ben yinede almazdım, Cloud 3 wireless s çıkmışken.Yurt dışında satışta. Türkiye'de tık yok. Amazon öncü olurdu V2'den öyle hatırlıyorum fakat bu sene neden bu kadar gecikti?
ZeQ
Uzman
Karşılaştırma yapayım dedim ama o da piyasada yok henüz?Sürer biraz ben yinede almazdım, Cloud 3 wireless s çıkmışken.
Shock Blast
Uzman
Kulaklık gelse bile G pro x 2 ve Nova pro ile aynı fiyat olur, frekans tepkisine bakıldığında evet V2 pro dan daha iyi fakat hala yeterli değil. Aşırı parlak ve bass boosted, midleri V2 pro kadar rezalet olmasada yine iyi değil.Karşılaştırma yapayım dedim ama o da piyasada yok henüz?
ZeQ
Uzman
Cloud 3 wireless S sanırım en son çıkacak olan ürün... S olmayan Cloud 3 ile BlackShark V3 arasındayım şu an.Kulaklık gelse bile G pro x 2 ve Nova pro ile aynı fiyat olur, frekans tepkisine bakıldığında evet V2 pro dan daha iyi fakat hala yeterli değil. Aşırı parlak ve bass boosted, midleri V2 pro kadar rezalet olmasada yine iyi değil.
Kablosuz kulaklık sevmiyorum. Hem ağır oluyor hem ileride pil gücü azalıyor. Ha kablolu kullanmak mümkünse o zaman sorun yok.