Şu anda aktif olarak Razer DeathAdder V2 kullanıyorum ve ATK'ya geçmek istiyorum, sizce alaışabilir miyim? Elimin uzunluğu 17.5cm 18 Cm'e yakın. Tam 17.5 değil DeathAdder V2 elime tam oturuyor. ATK'da Ultimate ile Pro Max arasında kaldım.

Pro Max'in siyah olanıı bitmiş o yüzden Pro Max alırsam beyaz almak zorundayım. Stoklar bitmeden yardımcı olun. Beyaz sararma yapar mı o yüzden beyazdan uzak duruyorum. Para benim için çok sıkıntı değil, ister ultimeti alabilirim iter Promex'i ama aldığımda pişman olmak istemiyorum, biliyosunuz iade edilmiyor çünkü paketi açınca. Gerçekten çok kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf siyah olsun diye ve 12 gram daha hafif diye o fiyat farkına değmez hocam. Beyaz F1 Pro Max alın geçin. Zaten F1 Pro Max de yeterince hafif bir mouse.

Yok ben hafif derken ben şu an 80G kullanıyorum garip gelir mi diye söyledim.

Bir de X1 serisi nasıl bana uyar mı büyük elliler için diye duydum ama.

Sky F1 serisi yeni çıktığı için henüz tam incelemeleri yok, bu yüzden ona geçmektense kendini kanıtlamış modellere yönelmeniz çok daha makul bir seçenek olur. OG PRO V2 4K gibi seçeneklere yönelebilirsiniz.

Sky F1 serisi yeni çıktığı için henüz tam incelemeleri yok, bu yüzden ona geçmektense kendini kanıtlamış modellere yönelmeniz çok daha makul bir seçenek olur. Og Pro V2 4K gibi seçeneklere yönelebilirsiniz.

Neden öyle dedinizki şu anda YouTube'da bilindik kanallarda incelemeleri mevcut ve ürün yorumları gayet yeterli seviyede.

@Ali De Niro he bir şeydaha sormak istiyorum Pro Max'la ultranın arasında 300TL fark var sence verilir mi para benim için sıkıntı değil.

Son düzenleme:
Neden öyle dediniz ki şu anda YouTube'da bilindik kanallarda incelemeleri mevcut ve ürün yorumları gayet yeterli seviyede.

@Ali De Niro he bir şeydaha sormak istiyorum Pro Max'la ultranın arasında 300TL fark var sence verilir mi para benim için sıkıntı değil.

Ben uzun vadedeki incelemelerinden bahsediyorum hocam. Sensör daha yeni çıktığı için kullanıldığı chipset ile uyumluluk sürecini vs. görmeden almak gereksiz bir risk. Kaldı ki 3395-52840 ikilisi halihazırda kendini tamamen kanıtlamışken daha güvenilir bir tercih yapılması en mantıklısı olur zira 3950'nin yanında kullanılan chipset(Ultra flagship denilmiş ama tam modeli bulabilmiş değilim.) İle birlikte gecikme sorunu ve travel gibi sorunların olup olmadığını henüz görmedik. Bu yönde de bir geri bildirim olmadığı için şahsen böyle risk almanın mantıklı olmadığını düşünüyorum.