Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Önerileriniz ne olacaktır, araştırabilirim.
Başka forumda özellikle Wraith için satış sonrası için bir çok şikayet gördüm bir türlü emin olamıyorum. Benim setup ürünlerimin hepsi Razer, bir tek DA V3 Pro çok sorun yaşadım ama bilkomun satış sonrası gayet iyi mesela.
Aktif piyasayı takip etmeyi bıraktığım için arkadaşlardan alacağın öneriler daha iyi olacaktır. Wraith satış sonrası destek hakkında tecrübelerim iyi yönde oldu şahsen. Kendilerine 3-4 kez ürün gönderdim ve hiçbirini saçma sapan bahanelerle geri çevirmediler, gayet yardımcı oldular.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...