Detaylar
Kim cevapladı?Razer DeathAdder V4 Pro ve Razer atlas kullanıcısıyım bu yüzden mousema uyumlu kontrol odaklı skatez arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aynı mouse kullanıyorum, tiger ice V2 tak geç. Bende o takılı orijinal biraz Speed gibi, önerdiğim daha iyi kontrol sağlıyor.
dstudgeee
Başarılı
Aynı mouse kullanıyorum, tiger ice V2 tak geç. Bende o takılı orijinal biraz Speed gibi, önerdiğim daha iyi kontrol sağlıyor.
Cam mousepadde kullanılmaya uygun mu?
Aklımda X-raypad Titanium U9 Ultra var fakat V4 Pro ile uyumlu mu bir bilgi bulamadım.
Son düzenleme:
Hiç cam mouse pad kullanmadım. Kontrol arayıp cam kullanman da tuhaf; skatezler çizilir. Dot alman daha iyi olur. Çok kullanırsın ama V4 Pro’ya iyi gitmiyor, o da 400–500 skatez alacağına speed bir mouse pad alman daha iyi olur.Cam mousepadde kullanılmaya uygun mu?
Aklımda X-raypad Titanium U9 Ultra var fakat V4 Pro ile uyumlu mu bir bilgi bulamadım.
dstudgeee
Başarılı
Hiç cam mouse pad kullanmadım. Kontrol arayıp cam kullanman da tuhaf; skatezler çizilir. Dot alman daha iyi olur. Çok kullanırsın ama V4 Pro'ya iyi gitmiyor, o da 400–500 skatez alacağına Speed bir mouse pad alman daha iyi olur.
Oynadığım oyunlarda cam mouse pad ile daha iyi hissediyorum fakat bir tık daha kontrol odaklı bir skatezin daha iyi olacağını düşündüğümden değiştirmek istiyorum.