Detaylar
Kim cevapladı?Ssoulstealler59
Uzman
Klasse Pro tabii ki de. Razer'ınki dikişsiz ve açılma, soyulma gibi durumları olabiliyormuş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Klasse Pro.
@michaelscofield, @Ssoulstealler59, klasse Pro'nun 70x30 olmasindan dolayi biraz arada kaldim, FPS oyunlarina da baslamayi dusunuyorum, yine de Klasse Pro daha mi iyi olur?
Ssoulstealler59
Uzman
@michaelscofield, @Ssoulstealler59, klasse Pro'nun 70x30 olmasindan dolayi biraz arada kaldim, FPS oyunlarina da baslamayi dusunuyorum, yine de Klasse Pro daha mi iyi olur?
Klavyeni koyacaksan (koyacağım diyorsun) bence 90x40 olanını al. Ama bence klavyeni koymaya gerek yok, senin bileceğin iş. Klavyen TKL olduğu için çok da büyük sayılmaz. Tahminen 40-50 cm falandır klavyen. Geri kalanını fare (mouse) için kullanırsın.
Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries QcK, Klasse classic (70x30), Klasse Pro Black Edition (90x40), son 3 yılda kullandığım mousepadler.
QcK ve Klasse Classic ofisimde kullanıyorum. Pro Black Edition ise evimde.
SteelSeries hariç, Klasse'nin dokusu bana fazla pürüzlü geliyor. Classic ya da Pro fark etmiyor.
Bugün Gigantus V2 XXL satın aldım. Dokusu gerçekten çok daha iyi. O beni rahatsız eden pürüz yok. SteelSeries'i de aslında köşeleri dikişsiz diye kullanıyordum, bu da ilaç gibi geldi.
Tecrübelerim bunlar, tercih size ait.
Amazon'da indirimde bu arada.
QcK ve Klasse Classic ofisimde kullanıyorum. Pro Black Edition ise evimde.
SteelSeries hariç, Klasse'nin dokusu bana fazla pürüzlü geliyor. Classic ya da Pro fark etmiyor.
Bugün Gigantus V2 XXL satın aldım. Dokusu gerçekten çok daha iyi. O beni rahatsız eden pürüz yok. SteelSeries'i de aslında köşeleri dikişsiz diye kullanıyordum, bu da ilaç gibi geldi.
Tecrübelerim bunlar, tercih size ait.
Amazon'da indirimde bu arada.