Bütçe
500

348375

Becerikli
Merhaba bugün siyah setupım için mouse pad bakıyorum fakat karar veremedim bu 3 mouse pad aynı fiyata geliyor indirim ile gönlüm Urzuva'dan yana %70 Speed %30 Control dokusu da güzel gibi.

Urzuva

Klasse Pro.
(Büyük olması avantaj mı bilemiyorum)

Porge.

Bu 3 modelin arasında hangisi en iyi Control çoğu yerde Klasse Pro denmiş fakat urzuva ile arasında fark yoksa urzuva olan modeli almak istiyorum aşırı hoş duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem Porge hem de Urzuva kullandım, şu an Urzuva var ve kalite farkı yok. Hepsi de çok kaliteli ürünler. Urzuva satıcısı da çok iyi. Baskı hatalı ürün geldi diye hemen hatasını telafi edip bir tane daha gönderdiler bana. Tavsiye ederim.

Zaten ürünler aynı geliyor bana, sadece baskı yapıp yolluyorlar. O yüzden marka kalitesi sorgulamaya gerek yok.

En ufak kıvrılma, bükülme yok. Sadece başta biraz kokusu oluyor, birkaç gün içinde geçip gidiyor o da.

Hem porge hem de urzuva kullandım, şu an urzuva var ve kalite farkı yok. Hepsi de çok kaliteli ürünler. Urzuva satıcısı da çok iyi. Baskı hatalı ürün geldi diye hemen hatasını telafi edip bir tane daha gönderdiler bana. Tavsiye ederim.

Zaten ürünler aynı geliyor bana, sadece baskı yapıp yolluyorlar. O yüzden marka kalitesi sorgulamaya gerek yok.

En ufak kıvrılma, bükülme yok. Sadece başta biraz kokusu oluyor, birkaç gün içinde geçip gidiyor o da.

FPS oynayacağım işimi görür mü? @Caner Uncu.

Merhaba bugün siyah setupım için mouse pad bakıyorum fakat karar veremedim bu 3 mouse pad aynı fiyata geliyor indirim ile gönlüm Urzuva'dan yana %70 Speed %30 Control dokusu da güzel gibi.

Urzuva.

Klasse Pro.
(Büyük olması avantaj mı bilemiyorum)

Porge.

Bu 3 modelin arasında hangisi en iyi Control çoğu yerde klasse Pro denmiş fakat urzuva ile arasında fark yoksa urzuva olan modeli almak istiyorum aşırı hoş duruyor.

Hard FPS oynuyorsanız bütçe artırıp Kensei veya Wraith Soa'ya veya Esptiger'a yönelmenizi tavsiye ederim. Eğer ki oynamıyorsanız, 3 ürün de işinizi fazlasıyla görecektir.

Hard FPS oynuyorsanız bütçe artırıp kensei veya Wraith soa ya veya Esptiger'a yönelmenizi tavsiye ederim. Eğer ki oynamıyorsanız, 3 üründe işinizi fazlasıyla görecektir.

Oynatsın yeter ya, ben şu an mouse pade 1500 verecek kadar bütçeye sahip değilim. Urzuva olan model Wraith markalarının mouse pade benzediği için tercih ediyorum zaten, hoş duruyor.

Oynatsın yeter ya, ben şu an mouse pade 1500 verecek kadar bütçeye sahip değilim. Urzuva olan model Wraith markalarının mouse pade benzediği için tercih ediyorum zaten, hoş duruyor.

O zaman içinize sineni alın hocam. Kontrol ağırlıklı istiyorsanız Klassepro biraz speede kayıyor. Urzuva ya da Porge alın geçin.