PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 14 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Kulaklık arıyordum bunu gördüm, (Razer Kraken V3 Hypersense). Sizce alınır mı? Özellikte haptic özellikli, yani titreşimli kulaklık arıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Kulaklık arıyordum bunu gördüm, (Razer Kraken V3 Hypersense). Sizce alınır mı? Özellikte haptic özellikli, yani titreşimli kulaklık arıyorum.
2 24920 Becerikli Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 214 Beğeniler 103 14 Eylül 2025 #2 PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar. Kulaklık arıyordum bunu gördüm, (Razer Kraken V3 hypersense). Sizce alınır mı? Özellikte haptic özellikli, yani titreşimli kulaklık arıyorum. Genişletmek için tıkla... Çöp, alınmaz.
PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar. Kulaklık arıyordum bunu gördüm, (Razer Kraken V3 hypersense). Sizce alınır mı? Özellikte haptic özellikli, yani titreşimli kulaklık arıyorum. Genişletmek için tıkla... Çöp, alınmaz.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.047 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.340 Yer İstanbul 14 Eylül 2025 #3 Alınmaz. Bütçe nedir?
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 14 Eylül 2025 #4 michaelscofield dedi: Alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... En fazla 8 bin TL. 24920 dedi: Çöp, alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden ki hocam michaelscofield dedi: Alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Neden ki hocam
michaelscofield dedi: Alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... En fazla 8 bin TL. 24920 dedi: Çöp, alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden ki hocam michaelscofield dedi: Alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Neden ki hocam
2 24920 Becerikli Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 214 Beğeniler 103 14 Eylül 2025 #5 PC Uzmanı dedi: En fazla 8 bin TL. Neden ki hocam. Neden ki hocam Genişletmek için tıkla... @michaelscofield, Bu arkadaş her şeyi biliyor anlatsın size.
PC Uzmanı dedi: En fazla 8 bin TL. Neden ki hocam. Neden ki hocam Genişletmek için tıkla... @michaelscofield, Bu arkadaş her şeyi biliyor anlatsın size.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.047 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.340 Yer İstanbul 14 Eylül 2025 #6 24920 dedi: Bu arkadaş her şeyi biliyor. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. PC Uzmanı dedi: Neden ki hocam. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. Kısacası hiçbir albenisi yok. Kablolu mu istiyorsunuz kablosuz mu?
24920 dedi: Bu arkadaş her şeyi biliyor. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. PC Uzmanı dedi: Neden ki hocam. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. Kısacası hiçbir albenisi yok. Kablolu mu istiyorsunuz kablosuz mu?
2 24920 Becerikli Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 214 Beğeniler 103 14 Eylül 2025 #7 michaelscofield dedi: Estağfurullah. Ses kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. Kısacası hiçbir albenisi yok. Kablolu mu istiyorsunuz kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Rtings sitesinde düşük puan almış zaten, kronik sorunları da çok.
michaelscofield dedi: Estağfurullah. Ses kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. Kısacası hiçbir albenisi yok. Kablolu mu istiyorsunuz kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Rtings sitesinde düşük puan almış zaten, kronik sorunları da çok.
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.260 Çözümler 3 Beğeniler 424 14 Eylül 2025 #8 michaelscofield dedi: Estağfurullah. Ses kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. Kısacası hiçbir albenisi yok. Kablolu mu istiyorsunuz kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Kablolu istiyorum ve titreşimli istiyorum. V2x gördüm güzeldi ama işte titreşim özelliği yok
michaelscofield dedi: Estağfurullah. Ses kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. Kısacası hiçbir albenisi yok. Kablolu mu istiyorsunuz kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Kablolu istiyorum ve titreşimli istiyorum. V2x gördüm güzeldi ama işte titreşim özelliği yok